ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: Дано има феърплей през този полусезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:32 / 29.02.2012Коментари (6)2305
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев говори за състоянието на тима дни преди мача с Локомотив в София. За липсата на националите Христо Златински и Базил дьо Карвальо, за аржентинския халф на проби, за съдията на мача в понеделник и знае ли къде ще се играе този двубой, за положението на Шай Ревиво и младите Янко Ангелов и Тодор Гочев, както и дали ще има, според него, феърплей в първенството ни по футбол.

" Днес не можахме да тренираме на тревно покритие", заяви Велев. "Тренирахме в зала, но това са условията в България. Нямаме терени за такива зимни условия. Смятам, че тренировката премина нормално. Всички футболисти са здрави и дано продължава и занапред да са така. Очакват първия мач."

Доколко пречи на подготовката за мача с Локо Сф липсата на националите Христо Златински и Базил де Карвальо?

"Те са основни футболисти за нашия отбор", заяви Велев. "Налага се да правим тактическите занимания и без тях. Затова имаме повече хора и те взимат участия в заниманията. Почти всички отбори имат отсъстващи. Трябва да се справим и с този проблем. Надявам се двамата да се върнат в добро здравословно състояние. Те са национални състезатели и трябва да имат по- голямо самочувствие и не смятам, че отиването им в националните отбори може да им попречи по някакъв начин."

Аржентински футболист е на проби от няколко дни в Локо Пд. Какво е състоянието му според Велев?

"Себастиян Наяр е при нас и тренира втори ден", сподели Велев. "Още не мога да кажа какви са впечатленията ми от него. Вижда се, че има добра техника, но само това не стига. До края на седмицата ще мине пробен период и ще вземем решение за него, дали ще остане или не."

Велев не обича да коментира съдиите преди мач, но дали ще каже мнението си за назначаването на Ахмед Ахмед за главен рефер на мача Локо Сф - Локо Пд ?

"За мен по-важно е къде ще се играе самият мач", отклони темата за съдията Велев. "В България нищо не може да ме учуди, то ние днес не знаем къде ще играем, в Надежда ли, на Националния стадион ли, или другаде. Дори за мен няма значение къде ще е , а просто да кажат къде ще е да знаем."

След два месеца и половина подготовка, според Велев, футболистите са жадни за началото на пролетния дял, жадни за футбол. Това им е професия и те искали да я упражняват тази им професия. Той се надява играчите му да са максимално концентрирани и точни, за да изиграят един добър мач в Надежда.

По въпроса за юношите на Левски Янко Ангелов и Тодор Гочев, Велев не пожела да вземе отношение, той е оставил на ръководството да се разбере с колегите им от Левски.

Очаква ли Емил Велев да бъде феърплей първенството в тази му част, която предстои да се изиграе?

" Е, ми, ще видим, ще видим", с надежда споделя Велев. "Нека започне първенството и ще видим. Надявам се да има коректност. Какво да ви кажа, не знам. След всичките тези неща, които стават във футбола. Дано все пак да има този полусезон феърплей."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Абсолютно основателни притеснения от страна не само на Велев! 100% това първенство няма да се реши на терена!Ние все пак ще подкрепяме отбора винаги.....! САМО ЛОКО!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Гледай, Емо, гледай! И ние ще те гледаме!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: