ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Два билборда красят Хасково за 100-годишнината на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 17.02.2012Коментари (211)12908
© Bultras.com
Жителите и гостите на Хасково могат да се насладят на два билборда, посветени на 100-годишнината от основаването на Ботев Пловдив. Автори и реализатори на идеята са фенове на Ботев от Хасково, които със собствени средства и сили направиха първите два билборда в града. В началото на март ще се появи и основният билборд, който ще бъде най-впечатляващ.

Bultras.com се свърза с един от основните "виновници" билбордовете в Хасково да станат реалност - Асен Баков, за да разкаже как се е зародила идеята за тази страхотна инициатива.

"Идеята за направата на билбордовете ни дойде от билбордовете, които бяха направени за 98 и 99 годишнината. В последствие решихме както се правят рекламите в последно време, с предсказващи билбордове, само да намекнем какво същност ще се появи в началото на март. С една дума - да възбуди интереса на хората, които да очакват основния билборд. Той ще бъде монтиран на 1-ви март.

Двата билборда, които от днес вече са факт, се намират на две възлови места в Хасково. Единият е на изхода на Хасково за градовете Пловдив, София, Стара Загора, Свиленград, Любимец и Инстанбул. Вторият се намира в центъра на града, на най-оживения булевард, така че който мине - всеки ще може да го види.

Идеята на тези билбордове е да се организираме в региона, да накараме онези фенове, които стоят пред компютрите и следят мачовете по телевизията или радиото, че е време да се посещават мачовете, подрастващите да научат какво е бил Ботев, какво е сега и да привлечем още много фенове, защото каквото загубихме през управлението на Христолов, ще бъде наваксвано много дълго време."

 

Още по темата: общо новини по темата: 50
25.10.2013
04.06.2013
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
31.05.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
чета коментарите и не вярвам на очите си колко тъпаци има на тая земя то к'во ли не се изписа за 2 билборда. К'во ви пречат на вас билбордовете не мога да разбера изобщо касаят ли ви нещо драги буфери а относно нашата инициатива браво на феновете осъществили това мероприятие
+11
 
 
Прибирам се ония ден от Свиленград и след като минах Хасково видях три каруци с фенове на Локо и реших, че отиват към границата да посрещат любимците си но..... уви, те отивали да водят война с билборда! И като се прибрах чета, че бил запален! Хубава работа ама циганска! Три каруци жива сила и бойна техника за един билборд - те това си е чорбаджийщина! Явно Коко е развързал кесията!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 17.02.2012 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+14
 
 
Поздравявам момчетата от фен клуб Хасково.Страхотна идея.Браво канари.
+12
 
 
Е смотани буфери няма ли вече да изчезнете от тази тема. Нещо много завиждате вие кога сте имали билборд а бе ? Тея комплекси дет ги избивате ще ви убият направо. Вас кво ва интерисуват нешите теми.Я марш към лайнута да ринете и да поядете малко сняг и после ще пикаете газ.
+11
 
 
Лично аз доста обикалям служебно из южна България и всеки път когато видя някой местен автомобил с флагче на Ботев се изпълвам с гордост. 100% така би се почувствал всеки фен, ако види това за любимия си тим. Е, когато флагчето е на противников отбор се оказва, че било селско...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: