ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отложиха първия кръг на "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:04 / 14.02.2012Коментари (18)4468
© Plovdiv24.bg
Очаквано БФС отложи старта на "А" група. Официалното становище е очакваните лоши метеорологични условия. Шампионатът трябваше да почне на 24 февруари, но се отлага с една седмица. Първия кръг се отлага и ще се изиграе в средата на март.

Ето и цялото решение на БФС:

По т. 1 На основание предложение на футболни клубове от "А" ФГ, предвид влошените атмосферни условия /обилен снеговалеж и ниски температури/. ХVІ-ти кръг от пролетния полусезон на първенството 2011/2012 /по програма в периода 24.02-27.02.2012/ се отлага. Същият ще се изиграе като междинен между ХІХ и ХХ кръг. Точните дати на срещите ще се определят допълнително.

По т. 2 Отложената среща от ХІІІ- ти кръг на есенния полусезон на "А" ФГ между отборите ОФК "Калиакра" и ПФК"Литекс" ще се играе на 07 март /сряда/ 2012 г от 15.30 часа в гр. Каварна.

По т. 3 На базата на предоставените документи за прекратяване на "Договор за наемане на професионален футболист" от Цветомир Митков Тодоров състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 30.12.2011. На базата на предоставените документи за едностранно прекратяване на "Договор за наемане на професионален футболист" от Мариян Георгиев Станчев състезател на ОФК"Бдин-Видин".

Спортно-техническата комисия констатира, че не е компетентна да се произнесе по иска за едностранно прекратяване на договора от страна на състезателя поради оспорване на същото от ОФК"Бдин-Видин"- гр. Видин. На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на договора между състезателя Любомир Здравков Иванов, състезател на ОФК"Бдин-Видин" - гр. Видин на основание Чл.327, ал.1, т.2 от Кодекса на труда, считано от 17.01.2012г.

На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на договора между състезателя Дарко Савич, състезател на "ПФК Локомотив София" АД-гр.София на основание Чл.327, ал.1, т.2 от Кодекса на труда, считано от 03.02.2012г. На базата на предоставените документи,

Спортно-техническата комисия констатира едностранно прекратяване на преотстъпването на състезателя Диян Димитров Димитров, състезател на "ПФК Лудогорец"-гр.Разград в ОФК"Сливен 2000" - гр. Сливен считано от 30.01.2012 година.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.02.2012 г.
+1
 
 
хехехе..класика в жанра. отложиха..?? ..отменяйте първенството най-добре. хихихи . . . бездарници
Aнонимен
на 15.02.2012 г.
+1
 
 
БФС-МАФИОТСКА ПАПЛАЧ И СГАН.
Aнонимен
на 15.02.2012 г.
+1
 
 
Егати тъпите пунтьори тея от бфс-то! Как само си търсят поводи да си удължат ваканцийката, търтеите мръсни! "Съдраха си гъзовете" от работа и сега правят постановки разни! Баси мързеливците долни! Зорлен работа! В цяла нормална Европа хората си играят, само тука, в БГ неможем,..горките!? Това е защото сме най-велики.....селски тарикати! А когато дойде време да се покаже нещо стойностно, на бъхти кой-отдето на хване! Тогава ни лъсват яко задниците! ...Някой може ли да ми припомни на кое място сме в ранглистата на ФИФА? ;-? ...Поздрави от Батката от Нафтата!
Aнонимен
на 14.02.2012 г.
+3
 
 
Христо Златински е викнат в националният
Aнонимен
на 14.02.2012 г.
+1
 
 
Втори футболист пристигна на проби на лагера на Ботев Пловдив в Анталия. Милен Радуканов ще пробва качествата на французина Маленга Нзузи Мата, който днес по обед се присъедини към отбора в базата на тима в Mardan Sports Complex. Маленга е роден на 1 февруари 1991 година в Париж, като корените му са от Конго. Висок е 173 см и тежи 66 кг. Последно е играл за Страсбург в трета френска дивизия, преди това е носил и екипа на Колмар. В юношеските си години пък е бил част от подрастващите формации на Атлетик Билбао и Булон. В предишните си отбори е използван като плеймейкър и по крилата, но вероятно Милен Радуканов ще го тества на левия фланг, където треньорът признава, че има нужда от качествен играч. Следобед Маленга Нзузи Мата ще направи първата си тренировка с Ботев, а утре ще получи шанс да покаже какво може в контролата с Делта (Тулчеа). 21-годишният французин е вторият футболист, който Радуканов ще пробва по време на лагера в Анталия. Преди него руснакът Александър Петров не впечатли особено наставника на "жълто-черните" и си замина.
Aнонимен
на 14.02.2012 г.
+5
 
 
Тази седмица е топло толкова ли не може да се изчистят 8 стадиона.Неска гледах Рубин-О'кос там играха на -10 градуса обаче стадиона изчистен перфектно.Другият вариант е така и така повечето отбори са в Анталия защо първият кръг не се изиграе там :Д
+9
 
 
Бой по турците от Рязанград,в последно време много им порасна работата и ще ядът шамарите.
Aнонимен
на 14.02.2012 г.
-3
 
 
аз съм иги невестулката и съм обсебен от жълтити майна
+2
 
 
и сега вместо димакини ще сме гости в София, после ще играем с цска и делиормана последователно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: