ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (20)
Мария Гроздева: Няма да отида на Олимпиадата, ако Шишманов не подаде оставката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 14.02.2012Коментари (3)1592
©
Двукратната ни олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева постави ултиматум на шефа на родната федерация Камен Шишманов. "Ако той не си подаде оставката, аз няма да отида на Олимпиадата", каза тя в сутрешния блок на Би Ти Ви "Тази сутрин".   Нейният клуб "Левски-Софарма" бе изключен от федерацията на заседание на УС. Мотивите са неучастие в републиканското, но по същото време Мария е била на състезание в Германия, заявено в спортното министерство и БФСС. Скандалното решение взели шефът на стрелбата Камен Шишманов и Нонка Мато
© Plovdiv24.bg
ва. Гроздева и личният й треньор и съпруг Валери Григоров възнамеряват да обжалват решението на предстоящото Общо събрание на федерацията на 11 март. Освен това централата е начетена със 101 хиляди лева от инспектората на министерството, които са били разходвани не по предназначение. Това означава, че те трябва да бъдат върнати. Шишманов и Матова отрекоха финансови злоупотреби.  

Спортист №1 на България за 2004 г. се чувства обидена от отношението на БФСС и в частност на Камен Шишманов, защото не могла да се концентрира за Олимпийските игри в Лондон и отправи ултиматум към него.  







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кинова, като искате Прокуратурата да направи проверка, то напишете една жалба и се разходете до площад "Съединение" за да я подадете. Не може все да искате нещо си по форумите и да не си мърдате пръста, а накрая да сте вечно недоволни. Напълно подкрепям Мария Гроздева в искането й за оставка на тоя ненаяден търбух.
+3
 
 
Малко емоционално изказване от страна на Мария, но пък успехите и дават право да заяви претенции! Не разбирам, как така федерацията е начетена със 100 хил лв и не е сезирана прокуратура! Много бих искала и тук, в Пловдив да бъде извършена проверка на финансирането на стрелкови спортен клуб "Тракия" за периода на славчовото управление и тогава ще разберете, за какво източване на средства от Общината става въпрос и с какви пари се издържа нищожната партийка МВРО ТЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък жребий за Марица! Пловдивчанки в една група с ЦСКА, Левски и Славия
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Григор Димитров приключи в Рим, следващото му участие е на "Ролан Гарос"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: