ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (32)
"Спорт за всички" встъпва в христова възраст
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:43 / 06.02.2012Коментари (0)1329
©
Популярното пловдивско движение "Спорт за всички"-"Мама, татко и аз - баба, дядо и внуче" Пловдив встъпва в христовата възраст - 33 години. То е спортно движение, което работи през цялата година - организирайки и провеждайки 21 традиционни спортни празници и 10 турнира в чест на бележити дати.

В 33 годишната история на движението са записани над 1500 спортни празници, в които са взели участие над 2 500 000 човека от всички възрасти, които спортуват за здраве, дълголетие, срещу насилието, наркоманията и спин-а.

Наскоро движението представи спортното издание на програмата си за периода 2012 - 2015 г. В нея са залегнали традиционните спортни празници, има много нови предизвикателства, в които хилядите привърженици на движението ще намерят и с радост ще се включат. Основните моменти в програмата обхващат работата с ЦДГ, училищата, студентите, хората с увреждания и ветераните от групите за лечебна физкултура "Здраве". Програмата е обогатена с нови идеи около провеждане на значимите и популярни в цялата страна и Европа - като 15-те кроса от национална кросова верига "Пловдив - Аквафреш", 64-та международна лекоатлетическа щафета "Рекорд" и 37-ми международен, мемориален маратон "Съединение" - вписани в книгата на "Гинес". Нови предизвикателства ще има и в традиционните "Ден на детето", турнирите по спортен бридж и шахмат "Лайпциг", световните дни на зичното и лятното предизвикателство "Кроки", световния ден на ходенето, турнирите по футбол, тенис на маса и стрийтбол за децата от домовете за деца лишени от родителски грижи "Бон Мин".

От 3-ти март 1979 г. когато Кузман Погончев и приятели създават движението, неизменен гарант е "бащата" - световно известната фирма за мотокари и мотовлекачи "Балканкар Рекорд" АД Те подкрепят движението във всичко, което гарантира успешното изпълнение на програмата.

Хилядите съмишленици на движението високо оценяват значимия принос на гаранта "Балканкар Рекорд" АД и от тяхно име Изп. Директор на движението и почетен гражданин на Пловдив Кузман Погончев връчи на инж. Георги Марчев специален приз на признателност и благодарност.

Специално място заслужава и генералния спонсор на движението - фирма "Кроки" ООД. Г-жа Мариана Георгиева прие приза изразяващ голямата благодарност на движението от изп. директор Кузман Погончев и президента инж. Петър Петров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Най-великата пловдивска спортистка идва в родния си град
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: