ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев привиква Арфата и Байрев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 05.02.2012Коментари (19)6240
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев насрочи среща с двамата футболисти, които отпаднаха от сметките на Милен Радуканов за пролетта-защитникът Владимир Байрев и офанзивният халф Ирфан Юсеинов-Арфата. Тогава шефовете и играчите ще обсъдят начина, по който двамата ще си тръгнат от стадион "Христо Ботев".

Единият вариант е да бъдат преотстъпени, като се твърди, че шефовете предпочитат именно него. Другата опция е Байрев и Арфата да си получат заплатите до края на сезона и да разтрогнат договорите си с клуба по взаимно съгласие.

Както вече писахме, най-актуалният вариант за продължаване на кариерите на двамата футболисти е Черноморец Поморие, където жълто-черните ги предложиха за отдаване под наем. При положение че и самите играчи-с оглед на това, което ще им предложи Ботев-изразят готовност да преминат в тима на Неделчо Матушев, бургаският специалист ще ги види два-три дни, след което ще ги привлече.

 

Източник: в. „7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 30
18.02.2012
18.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
бг мауриньо прави уникална селекция от футболисти с които подписва на мига, без да са били на проби или нещо подобно.. доста интересен подбор.. успех и на 3-ти март да си направим едно шоу и заедно към "А" група. САМО НАФТА :)
+3
 
 
Не знам доколко е вярно, но снощи Радослав Бачев е подписал с Ботев за 1 година и половина, и е заминал с групата ни в Анталия, а тук е останал Коцето Гаджалов.
+9
 
 
Тоя Арфата го дайте на нас....пък да видим на 3.03 кво ще стане:)
+11
 
 
НЕ ВИЖДАМ С КАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ПЕТЪРчО АТАНАСОВ Е ПО-ДОБЪР , МЕКО КАЗАНО ОТ АРФАТА , А ПЪК И ОТ КОЙТО И ДА Е , А ВАСКО ГУДЖЕВ , АМАН ОТ ТРЕНЪОРИ , КОИТО СИ НАЛАГАТ АшЛЯЦИТЕ ЗА СМЕТКА НА МОМчЕТА , КОИТО НАИСТИНА ИГРАЯТ ФУТБОЛ , КОЙТО И ДА МЕ ОПОНИРА , АЗ ЗНАМ , чЕ СЪМ ПРАВ !
+3
 
 
Владо вземи брат ми парата и по живо и по здраво ако питаш мен да няма после да има да взимаш ако те върнат случайно.Успех от мен и горе главата
+13
 
 
И с какво Телкийски е по-добър от Арфата ,ще ми кажеш ли ,бързина отиграване? Всичките бабереци които взе радукана сега не стават за агрупа с изключение на Деян Христов
+7
 
 
Защо бе,Милене?Поне недейте им прекратява договорите,защото ще се наложи да си ги върнем!
+1
 
 
Точно така трябва.Който е слаб и не е на ниво "А" група да си ходи.Нямам нищо лошо към момчетата, но не са ниво "А" група.
+7
 
 
Много грозна постъпка от страна на ръководството(треньорското), особенно и сега с освобождаването на Гаджалов.... Направо не ми се коментира.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 05.02.2012 г.
+4
 
 
Жалко за Афрата ... Дано се върне след престоят под наем ... Колкото за В.Байрев , не се вписва в отбора , желая му успех занапред :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: