ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов определи групата на Ботев за Анталия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 03.02.2012Коментари (42)6436
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Милен Радуканов ще заведе 25 футболисти на втория зимен лагер, който ще се проведе от 5-ти до 19-ти февруари в Анталия, информира официалният сайт на "канарчетата". От групата, с която работи до момента, отпадат 3-ма играчи. Това са Ирфан Юсеинов, Владимир Байрев и юношата Радослав Терзиев.

Бъдещето на първите двама ще стане ясно в близките дни, докато привлечения от Спартак Пловдив младеж ще се подготвя с наборите си от школата на клуба.

Ботев заминава за турския курорт в неделя в 8:30 сутринта, като разстоянието от Пловдив до Истанбул ще бъде преминато с автобус, а същия следобед е полета до Анталия.

Групата за Анталия:

Армен Амбарцумян, Христо Иванов, Росен Андонов, Мартин Димов, Николай Димитров, Васил Василев, Николай Домакинов, Емил Аргиров, Костадин Гаджалов, Ивайло Димитров, Ангел Рахов, Венци Бонев, Петър Атанасов, Димитър Байрев, Николай Манчев, Йордан Христов, Лъчезар Ангелов, Лазар Марин, Тодор Неделев, Александър Александров, Мариян Огнянов, Светослав Петров, Христо Телкийски, Атанас Курдов, Деян Христов.

Още по темата: общо новини по темата: 30
18.02.2012
18.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Грешка не е само Гуджев още Асенов,Тимонов,Ил.Христов,Хр.Парунев не се направи достатъчно и за Ил.Йорданов.Но голямата грешка е оставането на г-н Манчев и пом.тренера Петров.Защо при положение че се прави селекция губим място и се чудят кои да изгонят?А ми батко Милане 2 и 2 е 4
+3
 
 
Според мен това е голяма грешка с Арфата както и със Васко Гуджев.
+3
 
 
Защо Арфата ли? ами защото не е протеже на помака от долни воден,мом4ето претърпя операция и за благодарност го освобождават !!!!
+2
 
 
добре поне, че Милен е размислил и е оставил Митко Байрев - тези момчета от спартак трябва да са много добри, че ги взимат на лагера в анталия, макар да знам, че едва ли ще играят тази пролет в някой мач, а ако ги бяха пратили при младежите ни нещата щяха да се наредят...
-5
 
 
Аз лично не страдам за тези,стига с тази арфа ЦИГАНИН ГЕРОЙ НЯМА запомнете го от мен това колеги,НЯМА!!!!Искам да ви питам един добър мач на тази арфа в професионалния футбол?
+2
 
 
Защо Арфата? Всички си задаваме този въпрос и не можем да си отговорим.Казват треньорско виждане и ние веднага се съгласяваме с това. Не станаха ли вече много играчите с които ние феновете не искаме да се разделяме. Изгониха куп млади наши момчета за сметка на недоказали се футболисти на преклонна възраст. Този Телкийски къде го е наблюдавал та голям зор да го вземем.Защо остават футболисти като Васко Василев-доказан футболен некадърник, Дънди-нищо общо с това от преди време/не че и тогава беше нещо особено/, говедото Мартин Димов- остава защото вуйчо му е шеф на НСБОП. Все протежета на някого.
+7
 
 
Момчета от одеве си блъскам главата,ама я ми кажете коя е алтрнативата ни от ляво
+8
 
 
Много ме е яд за Арфата...Той заслужава да получи шанс !Дано нещата около него се развият добре!
+7
 
 
Май нещо не разбирам от футбол вече-но Арфата да е извън отбора е истинско престъпление-явно ще разчитаме на Васко стълба
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: