ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с втора победа в контролите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:59 / 01.02.2012Коментари (82)12827
© Plovdiv24.bg
Ботев се наложи с 3:0 над тима на Черноморец Поморие в своята втора контрола, която се игра на изкуствения терен в Поморие.

През първата част "канарчетата" създадоха няколко доста добри атаки пред вратата на домакините, но само добрите намеси на стража на поморийските "акули" оставиха двете нули непроменени. В една от атаките си "жълто-черните" успяха да вкарат гол чрез Йордан Христов, но рефера отмени попадението на крилото заради нарушение срещу вратаря.

След почивката картинката в двубоя не се промени. Отборът на Ботев бе по-активният тим, владееха топката повече от съперника и заслужено достигнаха до успеха. В 60-ата минута Петър Атанасов с мощен удар от наказателното поле на домакините разстреля стража на Поморие за 1:0. В 85-ата минута Ангел Рахов намери в пеналта на Поморие Деян Христов, който финтира защитник на поморийските "акули" и технично вкара за 2:0. Минута по-късно Христов вкара втория си гол в мача. Нападателят засече с глава центриране на Ивайло Димитров-Шведа в наказателното поле и оформи крайното 3:0.  

Следващата проверка на "канарчетата" е петък от 14,30 часа срещу Черноморец Бургас. 







Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Спортният символ на Вечния град Пловдив представя достойно града НИ, докато Караджата и Ко. правят турне из любимите си анадолски помещения с две нули навръх личния си празник. ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ :)
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+18
 
 
Браво на ЖЪЛТО-ЧЕРНИТЕ МАШИНИ!Успех и във следващите контроли и нека всичко мине без контузии,имайки предвид тежките метеорологични условия в страната!Лайнутарската измет пак е налазила нашите теми!Нека тази сган да обърне внимание как смешното им отборче отпътува за тяхната родина с автобус!Ще пътуват чак до Анкара с него!Това е защото ще слизат на доста места да гласуват!Даже са ги изпратили с кофа вода с буца сняг вътре!Пха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!А като се върнат ще си посрещнат с кофа гранули!Ако се представят добре в контролите,техните аркадаши са им обещали да им дадат за "довиждане" една пратка с "пудра захар" за да я занесат на треньорите на ДЮШ!А бате им Коко е обещал осветлението на стадиона да е готово докато си дойдат,за да могат да участвуват спокойно в Шампионската лига!Няма такъв смях с тия изрезки!Хаа-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!
+19
 
 
Денс гледах мача след 30-та минута. Черноморец стояха равностойно през първото полувреме и първите 5-10 мин на второто. След това мача се играеше на една врата(тази на Поморие). Много добро впечатление ми направи Лазар Марин, който игра като ляв бек и почти през цялото време помагаше по-крилото на Тошко Неделев, тъй като нямаше много работа в защита. Деян Христов имаше две ситуации и при двете отбеляза.
+19
 
 
...и все още не разбирам , какво му беше на Васко Гуджев , та до колкото разбирам , май няма да е вече в Ботев ???
+12
 
 
,,петър атанасов с мощен удар,, - нека все така да бележи момчето , но той и мощен удар , все пак всеки мач съм на стадиона ....
+17
 
 
сантос братле тази вечер е*ах бобтейлата не се сърди незнаех че ти е жена ама тя голяма мръсница излезна
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+28
 
 
Добър вечер , приятели ! Честита победа на всички канари ! А сега да попитам : Някой не е ли виждал жена ми Бобтейлка ?!...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: