ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев единствен кандидат за концесията на стадиона в Коматево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:51 / 30.01.2012Коментари (83)10132
© Plovdiv24.bg
Днес се отвориха офертите за концесията на стадиона в Коматево, чийто един единствен кандидат за базата е Ботев Пловдив. Новината съобщи лично зам.-кътът на Пловдив Георги Титюков, пред репортер на Plovdiv24.bg

"Днес отворихме офертите за стадиона в Коматево. Имаше един единствен кандидат ФК Ботев. Ръководителите представиха всички документи плюс 12 хиляди лева, че са платили такса за тръжна документация. Също така представиха и документ, че са заплатили и 1 млн. лева банкова гаранция", заяви Титюков.

"Документацията им беше изрядна. Допуснати са и утре в 10 часа отваряме обвързващото предложение и инвестиционните предложения", добави зам.-кметът. 
Още по темата: общо новини по темата: 29
20.06.2014
29.01.2014
03.12.2013
13.11.2013
13.11.2013
18.09.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Само така и не разбрах защо хора - ботевисти като мен - ми насвяткаха минусите на първото мнение?... Идеята ми беше съвсем добронамерена - защо мнозина сред нас се прехласват по идеята г-н Василев да вземе ст. Пловдив,а евентуалната идея това да се случи с тази злополучна зала се приема на нож?... Както и да е - още един път браво на ръководството на Ботев за работата,която върши!!!
+2
 
 
Първи се родихме последни ще умрем.Първи посочихме пътя на всеки български отбор и вече имаме последователи.Когато КРАСОТА ВЯРА И БОРБА се съберат в едно се получава БОТЕВ Пловдив.Ц.В. не е хазартен въжеиграч собственик на чалгокючекчийница Кошарите.Вниманието на банкера към ДЮШ е завидно и това е пътят който трябва да следва всеки футболен бос,а не да зависят от хонорарите на дебелог-зи м'дам Ба.
+11
 
 
Тук пак е пълно със швестери от лайнута!По-добре да отидат и да разпределят новата пратка от Колумбия!Едни твърдят че това е пудра захар,други казват че е вар,трети настояват че е сол,четвърти държат на своето че това е суха сметана!Но все пак да не бързат а да дадат думата и последното мнение на треньорите от ДЮШ!Те знаят най-добре!Там е и"люпилнята" на клуба!Скоро ще пристигне и дългоочакваната пратка с гранули.Жалко че ще се разминат с "отборчето" им което заминава с автобус в южната ни съседка.Сигурно там има избори и отиват да гласуват?!Позната на всеки гледка!Нищо ново под тепетата!
+10
 
 
Напълно съм съгласен с мъдрото слово на колегата Рамщайн и само ще добавя за недоразбралите селянки : Крал Коко Първи Пайнерски ви заяви ясно и точно, че не е дошъл да инвестира в ДЮШ, а да лови коефициенти и да ви лъже че ще играете в Европа :) Нещо неясно още ?
+16
 
 
ГРНДА е бъдещето на футбола в България...до 2 години шампион и редовен участник в ЕКТ...с най-многобройната и най-вярна публика в България...с най-красивия стадион и най-модерна база за ДЮШ...това е ГРАНДА КРАСОТА ВЯРА БОРБА...бедните духом и материално цигани господ ги наказа...радваха се когато ни изгониха във В група...сега се тресат от наследените си комплекси и циганската си злоба...да се готвят за жълто черно робство...радваха се на христола...сега бат Коки кошмара на азиатските букита ги продава кат магистрални циганки и те гък не смеят да кажат на бат Коки повелителя на тото-кючекините...ГРАНДА е най-големия и най-популярен клуб във най-футболния град...след толкова години мъка идват дълги години на успехи и празненства...а бедните духом и материално роми все така ще гледат първо новините за ГРАНДА след това тези за кюстендилската тото-шавантия...никога няма да видите циганин с очила...ГРАНДА си е ГРАНД...тото-циганката пак си е същата мърша...
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Aнонимен
на 30.01.2012 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+15
 
 
Може ли така бре не стига че че температурите са минусови и манговците умират от студ, а сега и тези добри новини за Ботев ги убиват още повече та се създава работа на Бърза помощ!
+14
 
 
Отборът на Пловдив строи модерна база за ДЮШ, а в ЖСК-то треньорите бият децата, изнудват родителите за пари, а Крал Тото го интересува само новите попълнения на Планета Пайнер ! Завиждайте хлебарки, друго не ви остана !
+19
 
 
Когато за първи път съм прекрачил вратите на Колежа съм направил един от най-важните избори в живота си.И то правилен.Колко жалко е да си заблуден черно-бял фен.Цигани гнусни!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА с нова схема срещу Ботев
Халф на Ботев: Завръщам се с бавни стъпки, благодарности към феновете!
Билетите вече се продават! Ще има ли "жълто-черна" инвазия в София?
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Бултрасите се надъхват: Тръпката се покачва, напрежението расте!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: