ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Асен Чотров: Напускам с гордо вдигната глава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:46 / 29.01.2012Коментари (21)9772
© Lportala.net
След изнесеният рано тази сутрин материал, свързан с треньорът на набор 1997 Асен Чотров, последният получи правото си на отговор, в който да изкаже позицията си по повод съдържанието му.

Публикуваме го с незначителна редакторска намеса и без никакви съществени корекции.

Възползвам се от правото си на отговор, по повод изнесеното в медийното пространство клеветническо писание. Определям го като такова, тъй като е анонимно, а аз изказвам фактите в моя защита с името си.

Треньорската ми практика в детско-юношеската школа на ПФК "Локомотив Пловдив"1926 е с осем годишна история. Водя настоящия си отбор от година и шест месеца и не съм имал оплаквания от родители, за нанесен побой, кражба на пари и неосъществяване на подготвителен лагер. Достатъчно е да кажа само, че имам две деца и никога не бих посегнал на такива.

Пишейки за побой на деца е редно анонимникът да прояви доблест и да излезе лице в лице с мен, щом се притеснява, че ще навреди на детето си. Относно клеветите, че провеждам тренировки на пияно състояние, категорично ги отхвърлям. Заявявам категорично, че никога не съм ходил пиян на тренировки, не съм пропускал мачове и не съм пращал деца от отбора, за да ми пускат фишовете.
Когато поех отбора, той бе на осмо място. В момента е на второ и предстои класиране на републиканско първенство. Искрено пожелавам на децата да спечелят най-високото отличие на тази футболна надпревара.


Относно твърдението, че децата ми са получавали наставления да губят с колкото се може по-малко съм категоричен, че винаги съм ги насърчавал да играят нападателен футбол и единствено и само за победа. 

Също така не е имало случай, при който дете, което не е идвало цяла седмица на тренировки да бъде пускано в игра за сметка на други момчета. Нека бъде посочен поне един пример затова, но явно тук ме бъркат с някой друг колега. 

Фактите говорят, че за последните петнадесет години, единственият отбор от школата на Локомотив Пловдив играл финал за републиканско първенство е набор 1987, който аз съм водил пет години. За сведения на анонимника и на всички останали - футболистите, произлезли от школата на клуба и играещи в "А" и "Б" групите на България са мои възпитаници и бих изредил имената - Християн Попов, Веселин Марчев, Любомир Цеков, Петко Атанасов и т.н. 

Да, събирал съм пари за екипировка, но те не са откраднати. Много пъти съм услужвал с лични пари за топки, екипи, гориво и храна, за да могат децата да играят контроли с отбори като "Левски" и "ЦСКА". Ще кажа още, че съм помагал на деца, които са нямали финансовата възможност да присъстват на подготвителен лагер.

Лично аз намерих спонсор за цялата школа, който обезпечи официалните екипи на стойност за 10 хил. лева.

Относно личния ми живот, не прави чест на когото и да било да се бърка в него. Да, наистина дължа пари на хора, но това не влиза в работата на никого.

Нека този, който е казал това да не клеветничи, а да обърне внимание на собствените си деца, защото поведението им вкъщи и на стадиона се разминава. Случвало ми се е, родители да молят за съдействие и помощ, защото не могат да се справят сами с поведението на своите деца. 

Считам за необходимо да изразя своето мнение, а то е, че беше редно родителите лично да дойдат при мен, за да поговорим за техните притеснения и проблеми. Не очаквах такова брутално отношение към мен от някои хора.

Относно това, че г-н Христо Бонев е семеен приятел на семейството ми от тридесет години. това винаги е правило неговото отношение към мен по-критично. Това, че срещу мен и отборите ми е стояла легендата на българския футбол е било винаги и само стимул за нас.

Напускам с огорчение, но с гордо вдигната глава.



Източник: Lportala.net






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано някога напуснеш с гордо вдигната глава и ,,Риц,,!!!
+1
 
 
Да слага престилката и да отива в закусвалните да мие чинии! Такива хора са резил за всеки клуб!
-1
 
 
Просто в България всеки почна да разбира от футбол и затова сме на това ниво ...Всеки почна да дава оценки да уволнява да назначава,..Аман от селски пиячи,ебачи и биячи и анонимници
-1
 
 
Истината е ,че и аз Асен го познавам ..И мога да кажа ,че това което е истина за това ,че е давал пари за отбора да играе с Левски и ЦСКА е истина понеже брат ми играе там ...Има някой родители които наистина седят за тези работи и негодуват защото децата им не ги пуска ..А това за боя са пълни глупости все пак ще стават мъже ,какво толкова е станало ако им ударил по 1 шут ами все пак това не е балет ...
+3
 
 
напускай и не коментирай нищо.....ЛЕКЕ!
0
 
 
Този на снимката ли е въпросното лице.Та на него не му е поникнала брада,за да възпитава.
+9
 
 
Определено много кофти проблем, без значение че е при Локото. Дано в крайна сметка излезе виновният, защото лично аз малко се обърках - родителите казват едно, треньорът категорично го отрича, Бонев и той нищо не знае... Някой лъже, но не се знае кой точно. Дано се изчистят проблемите в ДЮШ, защото все пак юношите са бъдещето на всеки един отбор.
+2
 
 
много бързо я даде оставката.с това доказа че май ,май има вярно в приказките.ако не е вярно едва ли щеше да е толкова бръз
+2
 
 
прав ти път ...ще доиде човек които наистина милее за ЛОКОМОТИВ и разбира 10 пъти повече тази материя (която не е за всеки)... и като говори за анонимници, тои да не е НЯКОЙ във тези среди....
+2
 
 
Тази история е типична за нашата мила деиствителност , някой мишок излива пумията анонимно и стои доволно в дупката си. Макар и да съм фен на Ботев, с Асен се познаваме от много години и мога да кажа че е много свестен тренер и дава всичко за децата които тренира, всеки си има някакви проблеми в живота ,но не е мястото те да се решават по форуми и сайтове -просто не е етично ! Точно за това има шеф на школата има хора които са назначени за да мислят и решават точно такива проблеми , но не за някои хора е по-важно да блеснат за един ден в новините ,па макар и анонимно - плъхове !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: