ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Стоянов: С Ботев се родихме и с Ботев ще умрем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 20.12.2011Коментари (80)6933
© botevplovdiv.bg
Приятните изненади за "жълто-черните" привърженици във вчерашната вечер не бяха една или две, но наред с присъствието на собственика Цветан Василев, най-емоционално бе посрещната и появата на президента Петър Стоянов, който отправи приветствие към привържениците на Ботев Пловдив и подари на всички присъстващи в залата изпълнения на живо на една от най-известните български народни певици - Валя Балканска. В съпровод единствено на гайда изпълнителката на "Излел е Дельо Хайдутин", песента полетяла в космоса с апарата "Voyager", поздрави всички гости на тържеството с няколко песни от своя репертоар, а Петър Стоянов не сдържа емоциите си и се включи в изпълнението на "Рипни Калинке".

"С Ботев се родихме и с Ботев ще умрем!" - с тези думи Петър Стоянов (Президент на Република България /1997-2002/), се обърна към присъстващите на коледното тържество, което се проведе в пълната зала "Париж" на Новотел Пловдив.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 50
25.10.2013
04.06.2013
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
31.05.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Крайно време е да се разсее умишлено разпространената заблуда, че Петър Стоянов има нещо общо с Христолов. Истината е, че на събранието, на което бе издигнат Селския за президент някои хора използуваха близостта си с Петър Стоянов и името му и подведоха залата. Единствения близък политик на Селския е Здравко Зафиров и това си пролича и преди две години, когато той бе на летището да посрещне италианския отбор, който след няколко дни бе изгонен от феновете.
+9
 
 
В секция "Локомотив":Скръбна вест за загинал юноша на отбора,коментирана от 3-ма локомотивци(и трима БОТЕВИСТИ);Новина за евентуален трансфер на любимеца на агитката им-коментирана от 2-ма(!?!)локомотивци(нито един БОТЕВИСТ);Новина за евентуално новопривлечени нападатели-коментирана от 2-ма локомотивци(нито един БОТЕВИСТ).А в новините за "Ботев" се лее жлъч и омраза.Това говори само за едно-вечния комплекс от миналото и страха от близкото бъдеще!
+6
 
 
В последно социологическо проучване П. Стоянов е определен за най-значимата личност от прехода след 89г. Не вярвам ,че в него сме участвали само ние Ботевистите. Вярно е, че той докара Христола, но е вярно и, че бате Митко през онези години, поне на хартия се водеше за един от най-добрите бизнесмени в Пд. От къде да знае човекът, че така ще се стекат нещата. Искал е да помогне- един голям Ботевист.
+6
 
 
отивайте на Петра на концерт ye завистливи палячовци .
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Хей хора, чета от вчера коментарите ви и се ужасявам! От къде събрахте толкова злоба едни към други? Сигурно и по стадионите са държите като неандерталци! А Петър Стоянов няма как да не е ботевист, защото в нашата гимназия /бивша Л.Димитрова/ всички бяхме ботевисти. И по мачове се ходеше и сме викали и свиркали, но такова чудо злоба не си спомням!! Не е нормално!!
+8
 
 
Нещастието да си завистлив локомотивец е голямо! Горди били?! На кого? На ЖСК "Велбъжд" от Сандански? Така съм съгласен! Но всичко по-долу написано от Пото се отнася за Локуту, а не за Ботев! Вие сте еднодневки, щото сменихте 100 президенти а и не си знаете собственика кой ви е... А БОТЕВ го е имало и ще го има още 1000 г. !!!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: