ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (16)
Колоездачите на "Цар Симеон 1898" тренират по желание
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:30 / 15.11.2011Коментари (0)506
©
Въпреки, че спортно-състезателният сезон приключи, колоездачите на пловдивския велоклуб "Цар Симеон 1898" не се отказват от тренировки. Почти всички състезатели от юношеския и мъжкия представителен тим тренират по желание, ако не всеки ден, то поне през ден-два.

"В момента наистина няма състезания, сезонът приключи и на практика сме във ваканция, но момчетата са много съвестни и сами искат да идват и да тренират, за да не излизат от спортна форма. Те не тренират обаче така интензивно, както преди, и е съвсем нормално в момента да не са в най-доброто си функционално състояние. Когото дойдат големите студове и снегове - през декември, ще излезем официално във ваканция, но засега момчетата няма да спират с тренировките. Те така сами пожелаха. Това е нещо съвсем нормално, защото после те по-лесно ще достигнат до необходимото функционално състояние за началото на подготовката за новия сезон", обясни главният треньор на клуба Петър Павлов.

Както е известно "Цар Симеон 1898" излезе малко по-рано във ваканция, почти веднага след след тежката 61-ата Международна колоездачна обиколка на България. Шефовете на пловдивския клуб дори отказаха участие в два международни старта в чужбина за мъже и младежи и пусна своите бегачи във ваканция. "Царският тим" имаше персонални покани да изпрати свои представителни отбори на турове в Турция и в Сърбия, но реши да не го прави. Причината за отказа бе натрупаната голяма умора сред състезателите и треньорите в тима след тежкия спортно-състезателен сезон.

Отказът от участие на състезанията в Турция и Сърбия бе продиктуван и от факта, че двата тура не носеха точки за световната ранглиста в класацията на международния колоездачен съюз - U.С.I.

Освен това, точно тогава в отбора на "Цар Симеон 1898" имаше двама състезатели с леки контузии, а други двама пък бяха болни от грип.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: