ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо обърна Ботев (Враца) при дебюта на Емил Велев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 12.11.2011Коментари (72)13204
Локомотив победи с 2:1 гостуващия Ботев (Враца) пред дебюта на новия си старши-треньор Емил Велев. Преди започването на срещата публиката на домакините опънаха транспарант с надпис "Не искаме много. Само мъжка борба и сърцата игра". 

Изненадващото гостите от Враца започнаха по-добре срещата и изтърваха две много добри възможности. Първо футболист на "зелените" не успя да уцели рамката на вратата на празна врата, а минути по-късно Николай Христов със задна ножица уцели гредата. В третата обаче възможност за гол Ботев все пак откриха резултата. След изпълнение на корнер Мартин Ковачев вкара коженото кълбо във вратата на Локо за 0:1. Радостта на гостите обаче бе за кратко и в ответната атака "черно белите" възстановиха равенството чрез централния си защитник Юнес Бенжелюн, който засече с глава центриране на Здравко Лазаров от корнер. 

През второто полувреме на терена имаше само един отбор в лицето на Локомотив, който доминираше изцяло над своя опонент и напълно заслужено си спечели трите точки. В 65-ата минута Здравко Лазаров вкара втори гол за "смърфовете", който се оказа и победен за неговия тим. Капитанът получи една топка в наказателното поле от Сержиньо и със силен шут "Електричката" не остави никакъв шанс на стража Цветковски за крайното 2:1. 

С тази победа Локомотив се изкачи на 6-то място с актив от 23 точки. Ботев (Враца) е 12-ти с 10 точки.
Още по темата: общо новини по темата: 16
15.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
11.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трудна ,но съвсем заслужена победа .Ботев излезнаха много корав и съвсем нелош отбор .А жълтите приятелки да незнаят много ,че сега за купата ще ги видим със Ботев Враца ,колко струват. Само ще ви кажа ,че ще ви разнебитят от голове и тогава ние ще се смеем. Вие все още не сте достигнали ниво за Бгр. камо ли за Агр ,биете със вазелин пак едвам ,едвам .Смешни сте и сте много по зле отколкото при Христолов
-3
 
 
Да погледнем истината. Плаща ли се на футболистите - отговорът е НЕ. Ами тогава как да играят спокойни и отдадени на играта- за да дадеш трябва и да получиш.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Стига с тези евротурнири вече...Има време дотогава.
+8
 
 
Честита победа и от мен.Хубаво е новият треньор да започне така.Все пак той е от няколко дена наставник.Не съм присъствал на мача ,за да го коментирам,но по мненията виждам че играта не е била на нужното ниво.Тук вече има думата г-н Велев,а резултатите ще покажат дали заслужава да води отбор стремящ се към евротурнирите.Успех.
-1
 
 
Моя въпрос е имаше ли 500 човека на мача?
+5
 
 
Беше много важно да бием в този мач. Честита победа Пловдив.
+3
 
 
Честита победата! Много е трудно в такива мачове, в които победата е задължителна - напрежението е огромно, особено след като съперникът поведе. Кокала е още в самото начало на работата си, дано довършим успешно сезона и после - селекция - нови хора във всички линии поне по един, качествени, които знаят за какво са на терена и какво трябва да правят във всеки един момент от мача. Защото с тактически хаос и с играчи, които винаги вземат неправилното решение, далеч няма да стигнем. Футболът се играе първо с главата и след това с други крайници от тялото! Иска ми се напролет да видя игра със замисъл, майсторско разиграване в средата на терена, разнообразни тактически решения , съобразени с противника, а не изритвания към Здравко и две научени статични положения пак с негово участие. Класирането ни до момента отговаря на нашите възможности, но за класиране за ЛЕ се иска още повече!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: