ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Изключително се радвам, че съм част от Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 08.11.2011Коментари (71)9290
© Plovdiv24.bg
Днес на извънредна пресконференция на Локомотив, бе представен официално новия старши-треньор на "черно белите"-Емил Велев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На брифинга бившия наставник на Славия сподели, че е изключително доволен, че е част от такъв отбор какъвто е Локомотив. 

В екипа на Кокала влизат Николай Митов, Апостол Костадинов и Краси Димитров, който ще е скаут. Също така ще има и специалист по физическа подготовка, който се чака от Израел. Игор Кулич остава треньор на вратарите, а Здравко Лазаров ще бъде играещ помощник-треньор.

"Изключително се радвам, че съм част от такъв отбор какъвто е Локомотив", коментира Велев при представянето си. 

"Целта е да върнем увереността н
а феновете и собственика Коко Динев, който всяка минута говори за футбол и ще искаме да наваксаме изпуснатото до този момент", добави новия наставник на Локомотив.

На пресконференцията също така присъства и почетния президент на Локомотив, Христо Бонев, който коментира защо се е стигнало до рокадите в отбора. 

"Почнахме да се отдалечаваме от тройката, която дава възможност за класиране за евротурнурите и именно за това нашия президент взе тези решения за освобождаването на цялото техническо ръководство", коментира Зума.

За да разберете всичко което се случва в Локомотив, гледайте цялата пресконференция на отбора при представянето на новия старши-треньор на отбора Емил Велев.  
Още по темата: общо новини по темата: 16
15.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
леле втея торбички има поне 400 гр водка - наздраве с поредната обръщалка- 1-2 3-2
-2
 
 
Цирка е пълен Помнителиго как се кълнеше за луефски сега и за Турските поданици пак се мазни ...Няма такъв Цирк ЗАКРИВАЙ!!!
-1
 
 
Ами Кокала не е с кой знае кви успехи като треньор досега, но пък може при вас да се докаже. Има обаче един друг момент, който не знам дали е верен, но го чух от локомотивци. Че това е всъшност назначение на Гигов и по всяка вероятност до зимата Гигов ще продаде Буфер София за да ви вземе вас от Коко.
+2
 
 
Айде честит ви нов тренер! Успехи с него!
-1
 
 
Кокала още малко щеше да заплаче от умиление по вашия клуб.Чак да не повярва човек.Интервюто го оприличавам като сапунка.:))
-4
 
 
На тоя некадърник Кокала, аз не бих му поверил и кучето си, а вие му поверихте отбора си !!!
+4
 
 
забранява на феновете да гледат тренировките от централната трибуна?г-н велев,АЗ-НИЕ сме си на стадиона и ще гледамЕ любимият отбор, от където си искамЕ.още от самото начало показва неуважение към НАС феновете.по този начин едва ли ще се задържи дълго....но все пак му пожелавам успех!
+5
 
 
Този Велев не ми допада много ,защото е доста надменен и арогантен ,от друга страна е строг и държи на дисциплината .Харесва ми ,че е мъжкар .Като трениор незнам да е постигнал нещо ,освен че беше със Левски шампион ,но то със тях почти всеки трениор може да стане шампион. Противоречива личност е нещо от рода на Вили Вуцов . Времето ще покаже дали става или пак ще я подкараме по старо му....Ако няма промяна ,значи нашият трениор се казва Коко Динев
+3
 
 
Пожелавам успех на Велев с цялата си черно-бяла душа! По никакъв начин не съжалявам за назначението му и настъпилите промени,защото те бяха нужни! Велев е темпераментен и строг човек,което е доста добре,като вземем в предвид разглезените ни,но иначе добри футболисти! Именно мекошавия характер на Драган,беше една от причините отбора да не е колектив и да липсва дисцилина в него! Публикувания по-долу клип е уникален..... Тоя е "перде" и тва ме кефи максимално!!!!! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: