ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев готви чистка през зимата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:57 / 07.11.2011Коментари (81)12132
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев се готви да направи тотална чистка през зимата. Това става само ден след резила на "канарчетата" във Варна.

Очаква се през зимния трансферен прозорец "жълто черните" да се разделят с голям брой от своите футболисти и на тяхно място да бъдат привлечени класни попълнения.

Днес "канарчетата" получиха почивка от треньора Милен Радуканов, който ги събира утре от 14:30 часа на стадион "Христо Ботев".

Още по темата: общо новини по темата: 13
14.11.2011
13.11.2011
13.11.2011
13.11.2011
11.11.2011
10.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
браво това е добра новина време беше тея аматьори да ходят да играят кадето им е мястото в спартак или маричката от кадето и дойдоха
+7
 
 
Сега трябва да изиграем мачовете до края на есента (за пояснение на колегата под мен, това няма да е първата третина, а се явява средата на сезона, кръговете ще са 27 общо), като трябва да останем на не повече от две-три точки от първото място и се надявам с качествена селекция през зимната пауза тези точки да бъдат преодоляни още в първите пролетни кръгове. Вярвам в Радуканов, в Бакалов, все пак е наша легенда, в президента, в Юли Попов, а защо не и във футболистите. Успех Ботев, ние сме с теб.
+2
 
 
Честит имен ден на Милен Радуканов! Здраве, много лично щастие и успехи! Води ни към върховете, Милене!
+6
 
 
Радуканов си знае работата.За две седмици вдигна самочуствието,спря интригите сред футболистите на ЦСКА и резултатите не закъсняха.Трябва да се остави на спокойствие, за да реализира потенциала си.Разбете го,не сме изостанали много от преките конкуренти.Остават само няколко кръга до първата третина и ще си проличи на кой ще разчита.Вече е наложил желязна дисциплина и в мача със Сливен ще се види дали някои футболисти са си взели поука.Да не стане така че конкретни фигури които в момента плюем да им ръкопляскаме.Нека ние си свършиме работата по трибуните ,,защото и дори в ада ние ще ви следваме''.p.s. Колеги не се поддавайте на някои ,,доброжелатели''.Всеки среден интелигент би ги отсял.
+4
 
 
Продължавайте да си мислите че нещо се е променило откакто Христолов го няма...Аз лично невиждам нищо ,даже отборът ви при него играеше много по добре и тогава негодувахте от футболистите ,които ви докара от Италия ,но като гледам сега каква жалка картинка сте онези бяха съвсем не лоши ....да неговорим че Пичони небеше лош трениор ,напротив разбираше си работата..Незнам защо си мисля ,че някой само ви заблуждава ,ако от сега не започнете със селекцията и не се освободите от тези бездарни лиглиовци ,не се ли започне на пролет със ремонтите ,да знаете ,че всичко е ала бала
+6
 
 
Истината ,че нямат манталитет и гледат да си живуркат , но са обаркали влака .,,Ботев,, е религия и на нас безбожници не ни трябват. Вън от ,,Ботев,, на мижитурките.
+9
 
 
Ба ли маааму кой е виновен, ама сезона мина, а аз не мога да се зарадвам на един мач на наште!
+8
 
 
Жалко за тези момчета.Нямам думи.Всички сме разочаровани.Незнам кога ще успеят да върнат хората на стадиона пак.Нямам думи,Дано успеем да си стъпим на краката.Аз не правя трагедия но с малки изключения те са трагични просто.Жалко
+5
 
 
има 6-7 футболиста ,които задължително трябва да напуснат отбора за да вървим по нагоре ако искаме А група,ако ли не да си ритат със селата и да вкарват по 5-6 гола на 4ирпан,тунджа,гигант,и да се миалят за гoлеми
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 07.11.2011 г.
+7
 
 
Крайно време е доста от футболистите, които играят слабо да бъдат махнати и на тяхно място освен българи трябва да дойдат и няколко по-класни (за българските футболни стандарти) чужденци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: