ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взе дербито със Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 13.11.2011Коментари (158)21550
Ботев спечели дербито на Източната "Б" група срещу Сливен. "Канарчетата" надделяха с минималното 1:0 над "войводите", на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, пред малко повече от 2000 зрители.

Срещата започна отлично за "жълто черните", които поведоха с ранен гол на Ангел Рахов, засичайки с глава центриране от корнер. Три минути след попадението на Рахов, домакините имаха отлична възможност да удвоят резултата. Петър Атанасов получи страхотно подаване в наказателното поле и след като преодоля вратаря на Сливен, не успя да вкара топката във вратата за 2:0. До края на полувремето домакините доминираха изцяло над своя противник, но така и не можаха да достигнат до чисто голово положение.

Второто полувреме започна идентично като през първото с натиск от страна на Ботев. В 54-ата минута един от най-добрите на терена Ангел Рахов имаше чудесна възможност да отбележи второто си попадения в срещата. Бранителят излезе на добра позиция в близост до вратата на гостите, но топката му дойде на неудобния ляв крак и не можа да отправи много хубав изстрел, с който да застраши Караманов. Четвърт час преди края на срещата, публиката на стадион "Христо Ботев" настръхна, след като футболист на Сливен отправи много силен шут от около 30 метра, но ударът му нацели греда. 

С тази победа Ботев се изкачи на 4-та позиция с актив от 20 точки, на 4 от лидера Етър. Сливен е на 5-та позиция също с актив от 20 точки. 
Още по темата: общо новини по темата: 13
14.11.2011
13.11.2011
13.11.2011
11.11.2011
10.11.2011
10.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много съм доволен от желанието с което играха момчетата.
+3
 
 
По-добре късно от колкото никога. Напред канари, "А" група ти зове.
+5
 
 
Възвръщаме си стила на игра от миналия сезон-БРАВО!
+8
 
 
Много важна победа в труден от психологическа гледна точка момент.Отлично включване на Аргиров.Рахов се върна на мястото си,където е по-полезен.Много силен мач на Й.Христов.Имаме повод за оптимизъм.ТИ-на много добро ниво,подкрепа от начало до край.И една задачка на "майстора с точките" от падналия стадион:ето му две снимки за анализиране(//www.plovdiv24.bg/pic/7599/13.html и //www.plovdiv24.bg/pic/7594/2.html).Очакваме резултатите от тази "върхова" технология на преброяването!
+8
 
 
Дано по бьрзо изиграем мач с локо , та да си припомни Бьлгария кое е най голямото дерби ! Браво канари успех и занапред .
+8
 
 
За първи път от месеци изпитах удоволствие да наблюдавам мач на любимия ми Ботев. Мъжка, агресивна игра, безкомпромисна борба за първа топка, бързи и остри атаки, майсторски изпълнения. За първи път да ми хареса играта на досега предимно безлични играчи като Петър Атанасов, а Йордан Христов показа, че може да игре футбол. Личи си работата на новия треньор. За първи път от доста време съм оптимист. Браво на Радуканов и браво на момчетата, които си заслужиха и победата и овациите на публиката.
+9
 
 
Наистина имаше напрежение което трябваше да се тушира и поемането на треньорският пост от Радуканов вече дава резултат.Отпуснати момчетата повече се стараят и дават всичко от себе си.Всеки с хъс като на Кривия,Здравко Лазаров,Стоичков и Сираков та дори и Гонзо постига нещо.А двама от изброените дори не са техничари,но компенсират това със желание и себераздаване.Двете победи на пловдивските отбори бяха нужни за сваляне на товара наречен психическа обремененост.На нас ни предстои един изключително труден мач срещу отбор съставен от пренебрегнати пловдивски футболисти.Не искам да си спомням за срещите с тях.След като за едно полувреме могат да отбележат 5 гола на сериозен отбор в А група,значи мача ще е изключително труден.Въпреки че пак ще играем пред собсрвена публика.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Канари, не репликайте буферите - Коко Сбъдващия Мечти им каза "или тото, или изпадате" и за това толкоз злоба се лее в нашите новини... Лошо за локомотивците, но те останаха малцина на стадиона им. Поради тази причина тук разни дребни недорасляци с пъпки по лицето и мазоли по ръцете от ръкоблудства се правят на велики - просто не им обръщайте внимание. Помислете - достатъчно зле е да си прост, грозен и девствен, а ако на всичкото отгоре и Съдбата ти е обърнала гръб да си "буфер". Мъка, мъка... Но, уви, така е - може да са грозни и тъпи, но за сметка на това са буфери. Понякога природата създава и уроди, за да може на техен фон нормалните хора да изпъкнат. Аз ги съжалявам и гледам с умиление на техните напъни да се издокарат като нещо нормално. Иначе ще изглежда като да ритнеш малко кученце. Горкичките те...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: