ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се раздели с Милованович и Канатларовски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:13 / 07.11.2011Коментари (46)9088
© Plovdiv24.bg
Само час след срещата си с привържениците на Локомотив, кадровите промени в управлението на "черно белите" вече са факт. 

От днес по взаимно съгласие със "смърфовете" се разделиха, спортният директор Бранко Милованович, старши-треньорът Драган Канатларовски, както и помощник-треньорите Зоран Щерьовски и Петър Пашев. 

До утвърждаването на нови имена за тези постове, тренировките на отбора ще бъдат водени от капитана Здравко Лазаров.

Фаворит за нов треньор на Локомотив е бившия наставник на Славия, Емил Велев-Кокала, който изгледа последното домакинство на пловдивчани при победата с 1:0 над Черно море. 
Още по темата: общо новини по темата: 16
15.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Гледам ,че тук много хора се заканват да не ходят на мачове .Истинските Локомотивци немогат да казват такива работи ,защото неходенето на мачове не е разрешение на проблемите във целият Бг. футбол и най вече за любимият ни отбор Локо Пл. Трябва да се подкрепя отборът ,каквото и да става и трябва вече да се помисли отново за обединение на всички фенове и оказване на някакъв натиск ,за започване на някакви радикални промени в оправлението на целият ни спорт и подкрепа от държавата и общините за възстановяване на всичките ни школи и изграждане на нови съоръжения и стадиони. Само това е пътя ,обединението прави силата
+2
 
 
Президентите,треньорите и футболистите са преходи неща в един клуб , но основния и най-ценен ресурс за всеки отбор - това е неговата публика.Докато ни има нас феновете на Локомотив ще го има и нашия отбор.Само Локо!
+1
 
 
Свалете розовите очила, пичове...че ще ни ги чупят още много пъти ! Предпочитам да губим с чест и достойнство, а не да слушам нон-стоп Кокови обещания! Той доведе тези "специалисти", за да са послушници, а не за футбол. Поръчковите футолисти Бенжелюн, Сержиньо, Лучини и останалите няма да се променят, който и да е тренер ! Жалко за Златински, Здравко, Даксон и нас ! А който се радва на победи над Светкавица с точен резултат - нека ходи в пунктовете на Еврофутбол, а не на Лаута !
+4
 
 
Това нищо няма да промени ,просто няокй трябваше да обере негативите...Нашият отбор може и без трениори и без спортни директори . Всички само се залъгваме че нещо ще се промени ,а всъщност Българският футбол е в клинична смърт на системи и във момента се поддържа само изкуствено....Не се ли намеси държавата и не се ли стимулират хората ,които издържат спортните клубове ,не се ли мобилизират общините и БФС и всички възможни институции и не се ли възтановят базите и школите нищо добро не ни чака. Нямаме стадиони ,нямаме футболисти ,а някакви лиглиовци Трябва да се започне отначало ,няма как ,а президентите сами няма как да се справят.
+2
 
 
Трябва да си тръгнат много хора от черно-белия клуб,колкото се може по-бързо.За доброто на Локомотив Пловдив е !!!
+1
 
 
заедно със сръбските ментета трябва да си замине и бенжелюн!!
+4
 
 
Честито! Злото в Локомотив е изкоренено! Оттук нататък отборът започва да играе само истински мачове и феновете му ще се завърнат по трибуните.
на 07.11.2011 г.
-1
 
 
Много добър ход!Моето предложение за нов треньор е Ангел Червенков,спокоен,амбициозен мисля че ще свърши добра работа.
+1
 
 
Стига сте ревали за Неделчо.Помните ли и той какви адекватни решения взимаше и как търпеше разни явления като малкия Бенджи и т.н. ... Ако ще си я караме по старому с нов треньор няма смисъл просто.
+3
 
 
Това добре, обаче дали това ще реши проблема ви? Защото на мен ми се струва че той е на по-високо ниво...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: