ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив с минимална победа над Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 27.10.2011Коментари (67)10957
Локомотив се наложи с минималното 1:0 над Черно море в двубой от 11-ия кръг на "А" група. Двубоят на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" бе наблюдаван от бившите треньори на Левски, Емил Велев и Ясен Петров

Локо като цяло проспа първите 45 минути на срещата. "Смърфовете" едва към края се събудиха и създадоха няколко добри възможности за гол, като най-опасното положение бе след един изпълнен пряк свободен удар, когато Сержиньо центрира от фаул, никой от футболистите на двата отбора не можа да засече топката и когато всички виждаха как коженото кълбо влиза в мрежата, Георги Божилов се протегна на шпагат и успя да спаси чист гол.  

В 60-ата минута резервата на домакините Милош Релич направи невероятен пропуск. Сърбинът не можа да засече центриране на Даксон Да Силва на два метра от гол линията. Минути по-късно "моряците" останаха с 10 души на терена, след втори жълт картон на Янчо Андреев за нарушение на капитана Здравко Лазаров

Четвърт час преди края на мача падна и попедното попадение на Локомотив. Здравко Лазаров центрира перфектно от ляво и левият краен бранител Михаил Венков засече в пеналта с глава и фиксира крайното 1:0. В последните няколко минути на мача "черно белите" също останаха с 10 души на терена, след като Валери Георгиев получи втори жълт картон за нарушение на Георги Илиев.  

В следващият 12-и кръг, Локо гостува на Левски, на стадион "Георги Аспарухов" в София.
Още по темата: общо новини по темата: 17
31.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
27.10.2011
27.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА
+5
 
 
Ще ходим ли с Левски, мощно? Аз съм там!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+11
 
 
Локомотив 1926 (Пловдив) - на 5 точки от върха. ВИНАГИ С ВАС!
+1
 
 
WIND - не те знам кой си нито и не искам да падам на твойто ниво , но се налага да прескоча за малко . По прост образ от тебе и оня ,,ботбал,, ли ,,потбал,, ли -няма в наште и вашите сайтове! Как не са ви набили още незнам ! С две думи да Те опиша : Ти си ,,куха ЛЕЙКА ,, Имам едни коментари за г-н Коко Динев като Ви стана президен . Намери ги в моя аватар с задна дата и ги чети - ПРАЗНОГЛАВЕЦО !!!! А на всички истински фенове на ,, Ботев 1912 ,, и Локомотив 1936 ,, лека вечер !!!
+5
 
 
Всеки иска отбора му да е първи , ама не става. Без нападатели сме шести , а в интерес на истината всички преди нас са по-добри в момента.
+9
 
 
с рька на сьрцето - браво . Черно море не са лесен отбор и са го доказали !
+18
 
 
Аз съм жалтур, но се радвам за локомотив, че би в този отбор! Както има злорастващи в нашия отбор, то и във вашия има, но такъв е живота. Важни са трите точки и победата, а победителите не ги съдят.
+5
 
 
Хващам бас,че 2/3 от представящите се тук за Локомотивци НЕ СА ТАКИВА! Колкото и минуси да пишете,колкото и плюсове,това мое твърдение е самата истина! Проблемите в Локомотив Пловдив ги има в абсолютно всеки БГ клуб и именно заради това футбола ни е в тинята! Никога обаче не бива да се потулва ФАКТА,че Динев е направил толкова в базата на Пловдивски клуб,колкото всичките бивши такива на всичките клубове в града ни,не са направили и 1/10-та! Днес всички присъствали на мача с моряците видяха невижданото за града ни изкуствено игрище,което е почти готово,и каквото никой друг в областта няма! Ето на такива неща трябва да се радваме! Естествено проблемите са си проблеми,но е повече от малоумно да си затваряме очите пред страхотните неща,които Коко направи в съблекалните,трибуните а сега и в терените на клуба ни!.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: