ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов чака отговор от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 25.10.2011Коментари (136)18079
© Plovdiv24.bg
Спряганият за нов наставник на Ботев Вили Вуцов чака отговор от "канарчетата", научи репортер на Plovdiv24.bg.

Вчера бившият треньор на Славия е имал среща с ръководството на "жълто черните", на която са провели предварителни преговори с пловдивчани. 

Очаква се най-късно до 1-2 дена Ботев да даде окончателен отговор на Вуцов дали ще бъде новия старши-треньор на тима. 
Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
27 Септември 2010 - Италианецът Енрико Пичони ще стане треньор на Вихрен Сандански, ако сънародникът му Серджо Борго купи клуба. Очаква се сделката по собствеността да бъде оформена най-късно до края на тази или следващата седмица. В момента бизнесменът от Апенините води преговори с общината, които са в напреднала фаза и се очаква да приключат успешно. Наскоро председателят на Управителния съвет на отбора от Сандански Георги Манолев обяви, че Борго е добре дошъл в града, ако има желание да помага. Същите хора искаха да купят Ботев Пловдив през миналата година, но не можаха да се разберат с Димитър Христолов и до селка не се стигна. Тогава дори Пичони известно време бе треньор на тима. При положение, че нещата станат факт наставникът ще докара същата италианска колония играчи в новия си отбор.
+3
 
 
Вили отказа на Ботев, навиват Мъри и Наско! Усилени преговори за нов наставник на пловдивския клуб се провеждат в София, утре назначават нов президент на клуба на мястото на Бакалов Вили и Ботев се разминаха Ексцентричният специалист Вили Вуцов и пловдивския Ботев не се разбраха за условията и така окончателно пропадна варианта той да застане начело на отбора. В момента ръководството провежда спешни преговори с още двама кандидати, които бяха определени като огромни изненади. Запознати твърдят, че много близо до подпис е бившият национален селекционер и наставник на Левски, Литекс и Анортозис - Станимир Стоилов. Той и синята легенда Наско Сираков вече са поставили условията си, при които могат да поемат най-стария футболен клуб у нас.
+6
 
 
bultratube успокой се малко.Ботев Пловдив вече официално преговаря с Милен Радуканов и Станимир Стоилов които са много по-добър вариянт от оня от Овча купел гонен от всякъде.
+7
 
 
Буфери , много сте се притеснили за нас бе , вие проблеми май си нямате , при вас всичко е наред :) Който и да ни е треньор ще е 8 класи над вашите плескавици , не се безпокойте :) Не се имайте за толкова големи , че да давате оценки за отбора на Пловдив , гледайте си ваща паничка !
+1
 
 
Прав си с изказването - БУЛТРАС ! Дано някой не подвежда г-н Собственика на отбора ни ! Човека май отделя пари , но заприличахме на ,, евро фонд ,, - всеки гледа да пощипне по малко ! ,, Има нещо гнило в Дания ,, - не е на добре .
-4
 
 
ГОСПОДА.ЗА ТРЕНЬОР НА БОТЕВ ТРЯБВА ДОСТОЕН ЧОВЕК.АКО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ Е ЗА КАКВО СТЕ НА ПОСТА КОЙТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ.МЕЖДУ ДРУГОТО СЕГА КОЙ ВЗИМА РЕШЕНИЕ.ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА НАЗНАЧЕНИЕТО НА КЪДРАВАТ ТИКВА.ДА ВИ ГО ОБЕСНЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.ВОЙНА С ФЕНОВЕТЕ.НЯМАТЕ ПРОБЛЕМ. ЩЕ Я ИМАТЕ.НО ВАС ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ИМА.БОТЕВ Е ОТБОР СЪЗДАДЕН ОТ ФЕНОВЕ ЗА ФЕНОВЕТЕ.НИЕ ВЛИЗАМЕ В БИТКИ НЕ ВИЕ.
+6
 
 
Всъщност най-добрия вариант за треньор при жълтите е ПИЧОНИ.И като тактик и като човек е най-читав от всички избронени!Но лошото е ,че ако стане той Сдружението ще стане сериозен отбор и няма да има смях и цирк за нас!Аз дори бих искал Пичони да треньор в Локо ,но май той италианеца е прекалено принципен за да смени така отборите ,за разлика от доста българи и провдичани за съжаление!
+2
 
 
прав си за пичонката , а и за останалото :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: