ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев искат среща с шефа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 22.10.2011Коментари (28)5822
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев Пд искат да срещнат с мажоритарния собственик на клуба - банкерът Цветан Василев. До това решение се стигна на Общото събрание на сдружение фК Ботев Пд. Както е известно, организацията държи 10% от акциите на клуба.

Целта на срещата с финансовия благодетел на Ботев е получаването на отговори за ситуацията в клуба. Привържениците ще питат какви са целите на отбора през този сезон, какви са дългосрочните планове на ръководството и ще изискат анализ на свършеното до момента.

На сбирката на сдружението беше определен и инициативен комитет, който да се заеме с организацията на 100-годишния юбилей на Ботев. В него попаднаха 12 души, начело със зам.-кмета на Пловдив Георги Титюков, доц. д-р Божидар Хаджиев и други популярни личности.

От дружеството искат да ознаменуват юбилея с контрола срещу силен европейски гранд. Ако ударят на камък, са готови да поканят хърватския Хайдук Сплит или гръцкия Арис Солун.


Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Казах ви преди няколко дни - среща с Цв.Василев няма да има. Просто Цветан си е такъв човек - по-друг, не обича показност, нито много приказки. Пък и срещите с него са монолог - и то, от негова страна. Човека си е определил кой да движи нещата и за него това е достатъчно. Питайте Юли - той ще ви каже същото..
-2
 
 
Не зная за какво искат среща с Василев? Той явно не иска да се занимава пряко с отбора. И слава богу, аман от пишман футболни менежери. Целите са обявени, дългосрочните планове също. А от анализ на ситуацията няма никаква нужда. Всички обявени цели досега бяха постигнати, оставете хората на мира да работят и накрая на сезона ще видим какъв е резултата.
+6
 
 
Хахахах, какво се дразнете, когато феновете и на двата отбора им е необходима такава среща - да се каже каквото има в очите и да се приключва с тоя ЦИРК!Между другото, ние си имаме форум и няма нужда да се дразнем взаимно!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
То искаме , ама дали ще има е друга тема.С този "зает" собственик, който никога не може да отдели 2-3 часа от безценното си време.....
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 22.10.2011 г.
+16
 
 
Вие сън не сте спали,за да сте първи в нашата тема.Това е хубаво,значи се интересувате от отбора на Пловдив!Браво на вас!
+12
 
 
селски бекове кога станаьте 1926 мелези 4еернииии
+6
 
 
Моето впечатление е, че досега Юли Попов дърпаше конците на марионетките - Бакалов и Ангел Ванчев. Реално погледнато от целия ръководен състав бачкаха като негри само двама души - Иван Йотков и Марин Бакалов. А останалите - Ангел Палийски и Коцето Костадинов съм без понятие с какво се занимават въобще??? Ако оставим настрана някои контакти с другите клубове и БФС.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: