ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Манчев редовно се подвизава по селските терени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 17.10.2011Коментари (21)6873
© Plovdiv24.bg
Николай Манчев с екипа....на Ботев.
След разследване на Plovdiv24.bg, относно случая с Николай Манчев, нашата медия разбра, че изявите му по селските терени не са прецедент. Хора от ръководството на аматьорския клуб Брестовица потвърдиха, че преди 2 години докато бе футболист на ЦСКА, Манчев е излезнал с екипа на Царацово срещу техния тим, в мач от областното първенство. 

Нашата проверка също така установи, че преди 2 седмици капитанът на Ботев, който по това време се водеше контузен е участвал в срещата Царацово - Куртово Конаре. 

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза и с шефа на БФС Пловдив, Димитър Енчев, който заяви, че ако се докаже участието на Манчев в мача Царацово - Куртово Конаре, ще му бъдат спрени правата до края на първенството. 

От Куртово Конаре потвърдиха пред репортер на Plovdiv24.bg, че Манчев е взел участие във въпросната среща, но поради факта, че и той не е помогнал на отбора си при загубата с 1:4, домакините не са пуснали контестация за нередовен футболист. 
Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Манчев можеш да го изкараш от Царацово, но Царацово от Манчев не можеш да изкараш никога. Как може само бръмбари да има в главите на тези момчета?
+5
 
 
Ашколсун майна! Хем играе, хем пак падат с четири на едно. Ако така и при нас ще ми играе, по-добре наистина да му спрат правата.
+5
 
 
Аз ли нещо не разбирам или така ми се струва? Вместо манчев да го изгонят от отбора, в другата статия в сайта пише, че ръководството гледало да потули случая и да не му се даде гластност и да не го гонят... човечето манчев се прави на контузен и не иска да играе за БОТЕВ, но си взима заплатата от нас за да отиде на село да играе в селските групи, а Бакала решил да го остави на хранилка в отбора на Пловдив. При подобна проява, която явно не е еднократна, никой отбор не би оставил състезателя в отбора, а щеше дисцплинарно да уволнят футболиста и да искат да върне получените пари за заплати и премии. Бакала е много мек в случая и ако не действа професионално в интерес на БОТЕВ ще последва и хубчев, и лимона...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Една препоръка към Пловдив24.Попитайте Марин бакалов в прав текст за какво им е бюджет от 3,5 млн.като няма купени играчи/освен 50-100 хил за ненавършилите възраст свободни играчи/,няма нищо ново по стадиона,да каже за какво е този бюджет
+6
 
 
Вие сте обективна медия и аз вярвам във вас! Щом не може да помогне и на селското си отборче, то тогава защо ни е? Понякога човек като забрави гладните дни, който е имал и се самозабравя.
+13
 
 
Вярвам на Пловдив 24.Вън от Ботев.Ние трябва да служим за пример,защото сме отбор от народа за народа.Искаме само документирани факти.
+17
 
 
Пожелавам на този посредствен смотаняк Манчев вечно да носи фланелката на Царацово и никога вече да не скверни жълточерната! Контузен за Колежа, на линия за Царацово- Вън от Ботев Пловдив завинаги! Мършояд нещастен...
+9
 
 
хаха капитана на царацово чак немнога да поеярвам че може да е толкова глупав честно казано не ми се вярва да е играл там когато е бил играч на цска
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: