ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Хубчев: Някои хора ме разочароваха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:57 / 17.10.2011Коментари (50)9162
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с вече бившия наставник на Ботев Петър Хубчев, който сподели виждането си за случващото се в клуба. Бронзовият медалист от САЩ'94 разкри, че не одобрява поведенито на някои от футболистите. 

На въпроса за дефанзивната тактика срещу Етър, той отговори: "Липсата на основни футболисти бе продиктувана от следното. Първо Атанас Курдов направи две пълноценни тренировки седмицата преди двубоя, като на последната пак се оплака на доктора, че не се чувства добре. Тодор Неделев сам дойде при мен и заяви, че е много уморен от натрупалите се мачове от националния отбор и няма да бъде пълноценен 90 минути. Три дни преди мача с "болярите" разбрах, че капитанът ни Николай Манчев е взел участие в официална среща на Царацово в областното първенство срещу Куртово Конаре, което направо ме шокира. Никога не съм очаквал, че като треньор може да ми се случи такова нещо. Тодор Тимонов от няколко седмици демонстративно не участва в тренировъчния процес. С оглед на тези проблеми, аз нямах особен избор за определянето на титулярния състав".

На въпрос на репортера на Plovdiv24.bg дали някой му се е бъркал в селекцията, тренировъчния процес и определяне на стартовия състав, героят от САЩ'94 не пожела да отговори и заяви, че детайлна оценка може да даде единствено на Юли Попов и собственика Цветан Василев, с който така и не е могъл да се срещне нито веднъж от както е приел офертата на клуба.



Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Че Хубчев има голяма вина е безспорно.Но нека не подминаваме и вината на всичките онези които носят жълто черната фланелка.Бил ги объркал треньора,не можал да ги нареди и те се схванали.....Ако всички които онзи ден които играха срещу Етър имаха само едно-желание за победа то едва ли резултата щеше да бъде такъв.Но те нямаха воля за победа,нямаха и желание.И аз си мисля че всички трябва да понесат някакво наказание ,а не всичко да се хвърля върху Хубчев.В противен случай всеки треньор който не им хареса ще го сменят когато те решат.За Тимонов ,не знам каква е причината но щом ръководството е решило подкрепям го,дори тези мерки са закъснели.Трябва да има желязна ръка в клуба.Убеден съм че КОЦЕ ВИДОЛОВ ще направи колектив, и във всеки мач да виждаме онзи отбор който се радваше на играта,а не нацупени момчета които се сърдят че някой не му подал.Това беше силата на миналогодишния отбор-радост от играта.Силно се надявам Коцето да го постигне.
0
 
 
Петьо, Петьооо....да беше си останал в Поморие. За жалост още отначало някои се оказахме прави, че не си за нас и то не защото си левскар, а защото вместо да вземеш нещата в свои ръце остави други да ти направят и селкцията, а и защото вместо съобразен с наличните футболисти и въобще традиции в отбора и България и като Дочев си пишман немски възпитаник и поклонник на силовия футбол, катеначото и рогачеството.
0
 
 
Цв. Василев - няма и да го видите! И не ви трябва....с него не може да се говори - всичко е монолог от негова страна. за това - друг път. Но тия, на които е поверил управлението - да се вземат в ръце и да почистят тия Авгиеви обори! Маринчо баклавата хич да не ми се прави на света вода не напита! Това не може да продължава така! Не е само хер-а за гонене! И колкото по-бързо, толкова по-добре!
+7
 
 
Манчев и Тимонов вън от Ботев- ЗАВИНАГИ!!! След като не искат да играят за отбора на Пловдив, няма какво повече да очакваме от тях. Сходен пример- Тевез и Ман Сити.. Вижте как реагира едно нормално професионално ръководство спрямо тези, които отказват да играят! Вън завинаги от този отбор. Това е жестока обида от някакви фолкаджии!! Да носиш фланелката на Ботев е гордост, страст и отговорност! Тези явно са тук само за парите и собствената си слава. Марш от нашия клуб!
-2
 
 
Хубчев си има своя истина, но та не е от последната инстанция. Има си истина и на футболистите, и на ръководството, не може да се отсече изведнъж и толкова. Досега на всяко интервю го питаха Хера дали Бакалов му се меси при селекцията? Дали Бакалов му реди отбора преди мача? Той отрече това категорично. Не разбравяйте и за лъжите на Хубчев: заяви, че никой не е бил глобен след мача в Сливен, а аз знам от потърпевшите, че Курдов е бил глобен с 2 000 лева, после Бакалов му отменил глобата. Другата му опашата лъжа е, че климатът в съблекалнята бил перфектен!!?? Някой от вас да се е хванал на тази лъжа? Истината е, че хер Хубчев разби колектива в отбора, момчетата се разделиха на групички. Някой демонстративно манкира от тренировките, друг ще се прави на болен тарикатът му с тарикат, трети ще се прави на интересен по друг начин и т.н. Сега Коцето Видолов трябва да му оправя бакиите: най-напред ще му се наложи да възстанови нормалната работна атмосфера в отбора, да възстанови колектива. Без единството на ръководство, треньори и футболисти не можем да очакваме силна и постоянна игра на терена.
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Незнам защо много хора бъркат нещата! Първия виновник за ситуацията е вече уволнения треньор. Ако Бакалов или някой друг му се намеси в работата ще каже, те ми пречат. Никъде не чета че ръководството му се е месило! Второ, какво е виновен Бакалов че не играе отбора футбол, че губи точки! Това е работа на треньорите и футболистите! Като трябва да се намеси ръководството, то го направи! Хубчев на съра ли се прави та ще излиза без нападатели, а да забравих и това му е казал Бакалов. Футболистите му играят в селски групи и той не знае какво правят, защо го изкара това след мача, защо не го изкара преди мача? Цяла подготовка неможе да ги нареди, после цял сезон и накрая другите виновни? Що се отнася до Цветан Василев, вие да сте чували и виждали собствениците на големи клубове да се появяват и говорят непрекъснато, това го няма никъде . Човека си е назначил хора и те отговарят за тези неща. Целта е със собствени кадри, ясно е че ще стане по по сложния начин, няма да стане изведнъж, но лошото е че футболисти и треньори не намериха общ език, виновни са всички от Хубчев до последния човек! Всички им дадохме кредит на доверие, ръководство, публика, преса и те Нищо! Нека да доиграят сезона и по коледа, виновниците вън, прекратяване на договорите и кой от къде!
+4
 
 
сега тепърва започва чистката имам приятел в управата на един от пловдивските отбори и от него разбрах че ще изсгонят доста хора .вярно е че цветан василев не е идвал но също е вярно че и отбора има пари а те не идват от въздъха и на мен не ми харесват нещата така но....
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 17.10.2011 г.
+2
 
 
А ти Хубчев с вчерашната загуба на практика ни изкара от борбата за влизане в А група. Сега Видолов ще трябва с този отбор да гони някакви теоретични шансове за второто място и баражите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: