ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Това е фланелката на Локомотив, много ме обиди играта на футболистите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 06.10.2011Коментари (67)11683
© Plovdiv24.bg
Президентът на Локомотив Пловдив Коко Динев обясни, че той самият е наредил на отбора си да напусне терена в контролата срещу Любимец, която до 65-а минута бе при резултат 5:1 в полза на втородивизионния отбор. Босът на "смърфовете" обясни, че играта на футболистите го е обидила много и не е допустимо да се играе така с фланелката на Локомотив.

"Извадихме отбора, защото подходиха много несериозно. Това е фланелката на Локомотив и аз съм тук, страшно много ме обиди играта на футболистите, затова извадих отбора и сега ще имаме тежка тренировка", заяви Динев. "Не мога да си го обясня, не знам защо подходиха несериозно, сигурно си мислеха, че са на тренировка, все пак да играят по този начин е обидно за мен и за Локомотив, все пак тази фланелка има някаква стойност."

"За мен всеки един мач трябва да се подхожда сериозно и да не си мислят, че са на тренировка. Това е несериозно отношение към всички хора в клуба имат трудови договора, за това им се заплаща. При положение, че се представяш по този начин на работното си място, трябва да има промени."

Относно възможна треньорска смяна, Динев коментира: "Сега ще мисля тепърва, ще се съберем ръководството да мислим. В момента съм афектиран, не съм мислил за треньорска смяна и затова не мога да ви отговоря в момента. Просто трябва да помисля над нещата."

"Не знам, какво ще се случи, от това, което видях още съм афектиран. Нито един не тичаше и не се движеше, все едно не бяхме на мач."

По повод възможните спекулации за уговаряне на мача с цел печалба от букмейкъри, Динев сподели: "Като е прекратен мача, мисля, че няма мач. Поне в това не могат да ни обвинят."

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 4
07.10.2011
06.10.2011
06.10.2011
03.10.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.10.2011 г.
0
 
 
Без да се заяждам с черно-белите , аз недоумявам защо отбора им е играл изобщо тази контрола ?? Като са нямали желание , хич да не са излизали на терена ! Така само се позори клубната емблема. Ей нашите момчета - играли контролата с настроение и желание , и насмотали насред София Славия ! Така се играе в контрола , виждам сериозния почерк на немския възпитаник Хубчев !
0
 
 
Тея момчета нещо се е*ават с нашта емблема сигурно искат да има масаж ако не се стегнат ще лошо за самите тях ЛОкомотив не ровна дружинка които се подиграва с емблемата ще страда
+3
 
 
Коко, изглежда че Галя разбираше от футбол повече от теб. Защото след няколко загуби на отбора показа на Канатларовски каде е изхода от Лаута . А за сърбина да не говорим Той е тук само за далавери А почетния президент какво ? прави няма ли най после да си каже Зума тежката дума.
+2
 
 
чисто и просто играли са мача за по-малко голове в мача ,но като са станали повече са решили да прекратят мача,поне да не загубят залога,а той определено е доста голям.Тази година имаше такав случаи пак по време на мач на юноши старша на Локомотив ,но до изкарване на отбора не се стигна
+4
 
 
Отбележете и факта, че Любимец мачкат наред в Б група и нямаха дори равен, а последния кръг падат 4:0 от Доростол (Силистра), който нямат 1 точка досега и са последни в класирането . Правете си сами изводите.
+3
 
 
Едно време за какво е имало футбол ...Защото през комунизма футбола не е бил толкова печеливш спорт и са играли хора които наистина обичат тази игра а сега всеки футболист които питаш дали иска да играе футбол те пита ЗА КАКВА ЗАПЛАТА СТАВА ВЪПРОС...
0
 
 
Фен съм на Ботев и гледах доста коментари и искам да кажа и аз нещо....Виждате националният отбор на какво ниво ни а пък ние сме седнали да размишляваме заради мача .....То става все по зле и по зле дали Коко е изкарал мача бил наговорен и така да е било то с тези футболисти поне пари да се правят то е ясно че не мога да бият ....Не говоря само за Локомотив а по принцип
+2
 
 
ФУТБОЛА В БГ Е та*ак...ВЧЕРА МЛАДИЕ НАЦИОНАЛНИ НАДЕЖДИ ГО ПОКАЗАХА ПО КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН!СКОРО ЩЕ ПАДАМЕ МНОГО СЕРИОЗНО ОТ КАКВИ ЛИ НЕ ОТБОРЧЕТА!ИНАЧЕ НЕ Е НАЙ-ДОСТОЙНОТО ДА ВАДИШ ОТБОРА ОТ ТЕРЕНА,НО ТОВА СИ Е ПРЕЦЕНКА НА СОБСТВЕНИКА,КОИТО НЕ ВЕДНЪЖ СЕ Е МЕСИЛ В ТРЕНЬОРСКИТЕ РЕШЕНИЯ И ДРУГИ ТЕМИ ПО КОИТО НЕ Е КОМПЕТЕНТЕН.ПРОСТО Е РЕАГИРАЛ КАТО ФЕН НА КОИТО НЕ МУ Е ПРИЯТНО!ИСТИНАТА Е ЧЕ ДОКАТО В ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ НЕ СЕ ВЛЕЯТ ПЛОВДИВСКИ ПАРИ ЩЕ Е ТАКА,ЩЕ СИ ДАВАМЕ ЗАДНИЦИТЕ ПОД НАЕМ...НО В ТЕЗИ ВРЕМЕНА НА КРИЗА НЕ ВИЖДАМ КАК ДА СТАНЕ!УСПЕХ НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ,НЕКА ВСЕКИ ПОДКРЕПЯ СВОЯ ОТБОР И КОГАТО ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕМ НА БГ ЧЕ Пловдив Е НАЙ-ФУТБОЛНИЯ ГРАД.НА ФЕНОВЕ НИКOЙ НЕМОЖЕ ДА НИ БИЕ,НО ОТБОРИТЕ НИ НЕ СА НА НАШЕТО НИВО!
0
 
 
Да се говори за тото уговорки е несериозно!!!Просто ударихме дъното!!Когато треньора ти е мухльо,нямащ никакъв авторитет,когато всехи се прави на "шеф",и изпълнява мениджърски поръчки,целещи ЛИЧНО облагодетелстване....това е резултата!!Отдавна съм го казал,и ще го повторя-с Коко ударихме дъното!!След като управляваш еднолично-вината е единствено твоя!!
-2
 
 
абе отворения dgidgo, тези приказки на тото динев са за баламурници като теб и останалите мангасаряни, че мача като е прекратен се анулирали залозите ;) - много е наясно с нещата пък уж не играел тотко ;) ----- сега нека аз да ти обясня, че при прекратен мач се анулират залозите само за краен резултат и точен резултат за full time, но когато се играе на live за за първото полувреме, или кой ще вкара следващ гол или за под/над 0.5 ; 1.5 ; 2.5 ; 3.5 ; 4.5 т.н. голове, то тогава залозите не се анулират и печалбите се изплащат ;) === слушайте още тото динев и той ще "оправя" до като свят светува :D ..... тото изкара отбора защото още миналата година УЕФА каза, че се наблюдава отбор от Пловдив ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: