ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (25)
Титюков инспектира строителството на ново игрище за стрийтбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:04 / 06.10.2011Коментари (0)1343
©
Георги Титюков, кандидат за кмет, водач на листа за общински съветници на коалиция "Кауза Пловдив" и зам.-кмет по спорт и младежка политика в този мандат, направи инспекция на ремонтните дейности по изграждането на игрище за стрийтбол в града. Новата придобивка се намира на ул. "Марин Дринов" №9, срещу магазин "Евмолпия". "На терена всички пловдивчани ще могат да играят любимия си спорт абсолютно безплатно", съобщи Весела Матеева регионален директор на БГ РАДИО, радио ENERGY, радио и телевизия CITY и инициатор на реновирането на площадката.

"Благодарение на усилията на БГ РАДИО в лицето на Весела Матеева, спонсорите, които тя успя да привлече и намесата на община Пловдив, младежите в града под тепетата ще имат още едно място, на което да играят стрийтбол, баскетбол и ще спортуват. В момента все още тече усилена работа, но добрите резултати вече са налице", отбеляза по време на огледа Георги Титюков.

На 08.10.2011 г. (събота) ще се състои официалното откриване на изцяло възстановената площадка за стрийтбол. Заедно с това ще започне и петият пореден традиционен стрийтбол турнир за аматьори BG Streetball 2011, организиран от БГ РАДИО, радио ENERGY и радио и телевизия CITY. Събитието се реализира под егидата на Георги Титюков и със съдействието на Сдружение Бонев Баскет.

Записването за турнира ще става в деня на мястото на събитието или предварително на e-mail: vmateeva@bgradio.net. Вече няколко отбора от Пловдив и страната са заявили участието си. Играчите ще бъдат разделени в няколко възрастови категории - момичета и момчета до 15-годишна възраст, от 15 до 17 години и над 17 години. По време на турнира ще се състоят и мини турнири за забивки и стрелба от тройката, в които могат да се включат всички. Записването на учасниците ще започне в 09.00 часа в събота, а старт на игрите ще даде Георги Титюков. На традиционния стрийтбол турнир за аматьори BG Streetball 2011 се очаква да пристигне легендата на българския баскетбол Георги Младенов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Александър Томаш е във Варна, вече активно си търси нов отбор
Динко Хоркаш: Локо ми предложи 4 оферти за трансфер, но аз ги отхвърлих
Новите карти на Локо с цени от 200 до 1200 лева, има и промопакети
ПФК Ботев: Сезон за историята!
Кметът на район "Централен" открива шахматен фестивал "Първи уикенд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: