ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милованович категоричен: Канатларовски остава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 19.09.2011Коментари (100)6504
© Sport.bg
Спортно-техническият директор на Локомотив Пд Бранко Милованович категорично опроверга появилите се слухове, че ще сменя треньора Драган Канатларовски.

Преди началото на сезона от "Лаута" афишираха като цел влизане в тройката, но засега са доста далеч от изпълнението й. Клубът има само 8 точки след шест изиграни кръга и вече сериозно изостава от лидерите в класирането.

"Няма да сменям Канатларовски. Най-добре е да спечелим следващия мач с Берое, за да спадне напрежението в тима и всички да се успокоят", заяви сърбинът.

Той обаче бе бесен на изявите на защитниците в двубоя срещу Монтана и намекна, че може да има санкции за някои от тях.

"Много съм ядосан на централната ни двойка бранители Хуан Пабло Компанучи и Юнес Бенжелюн. Бяха много слаби. Ще проведа специален разговор с двамата", отсече сърбинът. Днес той ще дръпне конско на целия отбор.

На "Лаута" очакват тази седмица към отбора да се присъедини холандският нападател Колинс Джон. Възможно е в клуба да пристигне и още един стрелец.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 15
20.09.2011
19.09.2011
17.09.2011
17.09.2011
16.09.2011
16.09.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе оставете човека! Завинаги един от Нас! Бранко сбъдва мечти!
+2
 
 
Нека да остане бе,Бранко ама като вижда какво става да кажем в отбраната да не се инати като върл македонец,а да закотви друг на пейката,не един раздаващ се до последно и здрав бранител,като Кавдански,към който имаше и реален интерес.Аман от шибаните ви игрички-Мартин резерва,че даже не го и пуска след като и кьоравия вижда какви ги вършат титулярите му!!!!!
+4
 
 
Канатларовски категоричен: "Милованович остава!"
+7
 
 
Не мога да разбера само защо 2-3 души така яростно защитават Драган и Бранко и абсолютни безхаберници като Бенжелюн и Коцев и много слабият Данчо Тодоров ако можете да ми отговорите с какво тези хора допринасят Локо да върви нагоре щото аз сигурно нещо съм се заблудил и не виждам нито една причина да са в Локомотив ама ми отговорете не заучените фрази от сорта пишеш глупости щото това е най-лесния отговор
+12
 
 
Тежки времена,смутни.Плюем се едни други,плюем се и помежду си.И ние,и Вие.А всички обичаме еднакво отборите си-ние "Ботев",Вие-"Локо".Станахме треньори,а някои-и президенти.А ние сме просто фенове на двата отбора.И като такива имаме право на мнение относно играта на отборите и състоянието на клубовете като цяло.Лошото е,че се люшкаме от крайност в крайност.А истината обикновено е някъде по средата.Ето и моята истина-"Ботев" има сериозен собственик,клубът е финансово обезпечен,ръководството ни прави трудни стъпки към излизане от ямата,в която бяхме 10 г.Треньорът ни е сериозен и аз лично вярвам в него.Отборът ни тепърва се изгражда и придобива облик(миналата година не е мерило). В момента ни липсва класа,но смятам,че сме на прав път и постепенно ще я вдигаме.За собственика на "Локомотив" няма да си кажа мнението,защото не е моя работа.Относно играта на отбора(от това,което съм гледал) и треньорската работа моята истина е,че "Локомотив",за разлика от нас,притежаваше класа,която след идването на сърбина и македонеца,започва рязко да се губи.Лично моето мнение е,че при предишния треньор играехте доста по-добре и по-резултатно.Относно призивите за смяна на треньора-мисля,че сте прави.Друг е въпросът дали сега е подходящият момент.Другото ми мнение е,че и на двата стадиона няма място за люти псувни и лични обиди.Нашата работа е да подкрепяме от първата до последната минута.Хората са измислили по-цивилизовани методи,като белите кърпички.А понякога и само един транспарант би показал какво ни боли.Успех на "Ботев",успех и на "Локо"!Само "Ботев"!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-5
 
 
Мисирите,и тук праскат минуси на поразия.Няма по-комплексирани индивиди от малките жълтъци.Да не видиш отбора си по-напред от 10то место,си е жива мъка.Изпаданията няма да ги броим.Дъното удариха със смяна на име,град,домакинстваха в Сопот.Идеала им е Морини...абе жалка работа!А тоя пинокио,вместо да казва кой остава-да земе той да си ходи!!
+1
 
 
Обадете се на бат Митко Селския,той и без това си е ваш човек,ще ви помогне,приятел в нужда се познава е казал народа!
+5
 
 
Гледах ви мача с Черноморец и мисля че играхте отлично макар че паднахте. След това не съм гледал и незнам как ви е играта, но ако съдя по този мач, мисля че имате шанс за 3-ката. Само недейте да сменяте треньора. В средата на сезона няма смисъл. Изчакайте до края на полусезона поне.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: