ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо върти зрелищно 2:2 с Монтана като гост
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 17.09.2011Коментари (118)12522
© Plovdiv24.bg
Локомотив и Монтана направиха зрелищно 2:2 в мач от 6-ия кръг на "А" група. Пловдивчани определено бяха по-добрия отбор на стадион "Огоста" в Монтана, но двете груби грешки в защита от страна на "черно белите" ги лишиха от трите точки в мача.

"Смърфовете" започнаха по активно двубоя и още в самото начало можеха да изленат напред в резултата, но ударът на Христо Златински от границата на наказателното поле бе избит в корнер, след който не последва нищо опасно пред вратата на Христо Иванов. Пловдивчани не спираха с атаките си пред вратата на домакините и с оглед показаното на терена успяха да поведат чрез Даксон Да Силва, който се възползва от грешка в защитата на Монтана и с удар от границата на наказателното поле даде преднина на Локо. Радостта на "черно белите" обаче бе кратка. Димитър Василев Илиев направи самостоятелен рейд от центъра на терена, направи за смях отбраната на гостите след което излезе очи в очи срещу Флориан Лучини и с безпомощен удар възстанови равенството. Минути след попадението на Илиев пловдивчани имаха чудесна възможност да поведат отново в резултата, но Михаил Венков не може да се възполза от прекрасния пас на Ненад Лукич, който го изведе на стрелкова позиция, но бранителят вместо да бие с десния крак реши да си нагласи топката на удобния ляв и би покрай вратата. В самият край на полувремето Монтана направи пълен обрат в срещата. Димитър Красимиров Илиев нахлу от дясно навлезе в пеналта на Локо, след което подаде към оставия непокрит Луис Едуардо, за който не бе проблем да реализира за 2:1.

През втората част Локомотив се втурна изцяло в предни позиции и се оголи в защита, което направи мача много отворен и положенията пред двете врати се редяха едно след едно. В 65-ата минута "черно белите" имаха претенция за дузпа, след като Дюлгеров събори в пеналта Здравко Лазаров, но съдията подмина ситуацията. Две минути по-късно "смърфовете" възстановиха равенство с гол на французина Джереми Родригес. Десният краен бранител получи пас в наказателното поле, който от нулев ъгъл успя да порази стража на Монтана Иванов за крайното 2:2. В 83-ата минута Здравко Лазаров изведе сам срещу вратаря на Монтана Даксон, но ударът на бразилеца бе париран от Иванов. В даденото от рефера продължение Джереми Родригес получи втори жълт картон впоследствие и червен и остави своите съотборници с човек по-малко в оставащите минути.

В следващият 7-ми кръг Локомотив приема Берое у дома.
Още по темата: общо новини по темата: 15
20.09.2011
19.09.2011
19.09.2011
17.09.2011
16.09.2011
16.09.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ясен е човека за вас- плужек,слугински настроен,покорен лакей,и без големи амбиции.Само да има някаква заплата и от време на премийки от готови мачове
+2
 
 
Събира ни една идея, с името Нали знаете къде се облича черно бялата фланелка - на сърцето и душата.Искам ви всички, милеещи за черно бялата идея на ЛАУТА, при идващото ни домакинство.
-4
 
 
'ъсилно гостъване направихте евала за подкрепата''
-3
 
 
Ясен Петров е треньора но едва ли Бранко ще допусне българският треньор пред неговият човек за когото се застъпи пред Коко Динев и благодарение на това Драган Канатларовски стана старши треньор на Локомотив - Пловдив.
-2
 
 
И аз съм на мнение, че Ясен Петров трябва да се върне при нас! Млад, интелигентен, перспективен треньор! Ще създаде настроение, ще подреди отбора правилно и няма да гледаме вече този хаос! Отборът няма стил и разчита на отделни проблясъци и на Здравко - така не може да продължава! Сърбинът да отвори една сръбска скара в Пловдив, а другият - да стяга канатите на каруцата и да поема към Гюешево! И да се стягаме за борба за място в шестицата, защото от днес стана ясно, че "Лудогорец" ще се борят за титлата!
+1
 
 
Ясен Петров е свободен, не знам дали в този момент е добър вариант ?
-1
 
 
Една идея ни събира,една надежда не умира Само с "Локо"; във сърцата, ходим ние по земята И далече да заминем и далече да умрем Черно-бели ще останем до последния си ден!!! Мача вече е в миналото.Станало,каквото станало.Гледаме напред.Ние сме публика,която винаги подкрепя и застава зад отбора ,независимо от резултатите.Това ни прави уникални във България.Идва ред на следващия мач с Берое.Всички на стадиона да подкрепим момчетата в тоя труден момент и да запеем песента за любимият отбор.....ВИНАГИ С ВАС!!!ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА.САМО ЛОКО!!!
+4
 
 
Една идея ни събира,една надежда не умира Само с "Локо"; във сърцата, ходим ние по земята И далече да заминем и далече да умрем Черно-бели ще останем до последния си ден!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: