ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовски: Фаворити сме срещу Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 15.09.2011Коментари (16)2774
© Plovdiv24.bg
"Освен, че допуснахме неприятна загуба срещу ЦСКА в последния кръг на "А" група, загубихме и нападателя си Базил дьо Карвальо, който ще отсъства в следващите два мача за първенството", заяви на днешната пресконференция старши-треньора на Локомотив Драган Канатларовски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Нямаме никаква опция освен победа в предстоящия ни мач срещу Монтана. Имаме качества и сили да се преборим за трите точки на стадион "Огоста", така че ще ги възползваме през всичките 90 минути", каза още македонският специалист.

"Трябва да си подобрим играта в нападение, тъй като много трудно вкарваме гол. Ако в събота успеем да си вкараме положенията, мисля че няма да има проблем да победим", допълни треньора.

"Монтана се един добър отбор. Това се видя в последния мач, в който победиха с 4:2 като гост Ботев (Враца). Фаворити сме срещу Монтана и нямаме друга алтернатива освен победата в този мач", завърши Канатларовски.

Утре сутрин от 10 часа е последната тренировка на отбора на стадион Локомотив, след което следобед заминава за Монтана.

Още по темата: общо новини по темата: 15
20.09.2011
19.09.2011
19.09.2011
17.09.2011
17.09.2011
16.09.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Казах ви че освен че трябва да си вкарате положенията,трябва и Монтана да не си вкара техните,вие виехте срещу мен!Ето:Ако не бяха си вкарали техните-2:0за Локо!!
България и Пловдив над всичко!
на 18.09.2011 г.
0
 
 
Големи фаворити излезнахте бе
0
 
 
Споко, с и без Драган , мача ТРЯБВА ДА ГО ВЗЕМЕМ.
-1
 
 
Да, пак образуват истерия някои фенове....видно е, че желанието ни е повече от възможностите! Футболисти като Бенжелюн, Данчо, Сержиньо....нямат место в нашия отбор. Фигуранти с епизодични прояви. А иначе приказките са доста повече от работата от страна на тренерите. За мен играем хаотичен футбол схема "Юруш". Сега следват мачове, които трябва да натрупаме точки на 100% иначе пак НУЛЕВ сезон.
0
 
 
Абе вие луди ли сте бе? Отборът ви играе добре, равен с Лудогорец, като съдията, според официалното мнение на съдийската комисия, ви отменя чист гол, загуба от ЦСКА, пак според официално мнение ви отменя чист гол. Не бъдете като нас, дето сме способни да си разбием отбора - винаги съм ви уважавал, че сте хладнокръвни в тежки ситуации, не изпадате в паника. Бъдете реалисти, не сте много по-добри от най-добрите, че да ги биете въпреки съдиите. Не може да упрекваш някой, който е дал всичко от себе си, и не е имал шанса да сполучи, или е загубил след несправедливост. Спортът наистина е пари, точки, медали, но също и чест и достойтство - и то най-вече.
+3
 
 
Тя Галя Топалова го разкри що за треньор е, а Коко не може!? На Коко всичко му е перфектно - организацията, селекцията, перспективите за бъдещето на играчи и отбор,2 само едно нещо му куца - не може да намери треньор? Досега нямаме поодходящия треньор, а Едо трябва да го чакаме още две години!! Един стабилен и подходящ треньор ще подобри ситуацията в отбора, подреди състава и мотивира за победи! Трябва да се види кои са свободните перспективни млади български треньори и да се гласува доверие на такъв, преди да е станало късно!
+3
 
 
Драгане наслушахме се на благите ти македонски приказки и правене четки на феновете. Но играта на отбора от мач на мач по лоша става Хвани си дъното на гащите и да те няма. Много права беше Галя че след няколко загуби ти би шута Ти в отбора нито решаваш кой да играе и кой да го смени. Такъв треньор на нас не ни трябва.
+1
 
 
според мен , ако излезем без Даксон, направо да си тръгваш Драгане
на 15.09.2011 г.
-1
 
 
Ако в предстоящия мач няма радикални промени в състава,в който няколко от досегашните титуляри твърдо не трябва да започват мача(имам в предвид Ицо,Драги и Лукич)нищо добро не ни чака! Треньорската оставка след мача с Монтана при равен или загоба ! САМО ЛОКО!
-3
 
 
Драгане,освен че трябва да си вкарате положенията,трябва и Монтана да не си вкара своите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: