ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев не успя да победи и Любимец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:56 / 10.09.2011Коментари (554)40866
Ботев записа четвърто поредно равенство в "Б" група завършвайки 2:2 у дома срещу Любимец. 

"Канарчетата" започнаха с натиск още от самото начало на мача и не позволиха на гостите да излезнат от своята половина на терена. Първи шанс за гол за домакините се откри пред Йордан Христов. "Даната" получи прекрасен пас от Александър Александров от дясно и от воле от границата на наказателното поле отправи много силен удар, но бившият му съотборник в Спартак Стефан Стойчев успя да парира удара. Минути по късно близо до гол бе и капитана на "жълто черните" Тодор Тимонов, който отправи мощен шут от около 20-25 метра, но Стойчев отново показа рефлекс и успа да парира удара на "Лимона". С оглед показваното на терена Ботев успя да поведе в резултата в средата на първата част. Тодор Тимонов центрира от фаул коженото кълбо в наказателното поле, топката се озова в Николай Павлов, който си вкара нелеп автогол за 1:0. В 35-ата минута Йордан Христов имаше отново шанс за гол, халфа нахлу в пеналта на Любимец и отправи много опасен удар, но отново стража на гостите Стойчев се справи и изби. Минута по късно Петър Атанасов бе изведен сам срещу стража на гостите, но нападателя се опита технично да завърти топката в горния десен ъгъл на вратата, но тя излезе в аут. Пет минути преди края на полувремето Любимец изравни. Юношата на "канарчетата" Илиян Йорданов направи за смях трима футболисти на "жълто черните", след което подаде в пеналта на Емил Петков, който на полупразна врата вкара за 1:1.

 

Още в самото начало на втората част, след подновяването на игра Ботев можеха да получат втори гол, но Йордан Христов изчисти с глава от голлинията, след удар на играч от Любимец. Само 4 минути след влизането си в игра му бяха необходими на голмайстора на "жълто черните" Атанас Курдов да вкара. Нападателят получи прекрасен пас от Тодор Неделев в наказателното поле и с глава вкара за 2:1. Десет минути преди края на срещата Любимец отново възстанови равенството с гол на Игнат Дишлиев. Бившият играч на Локомотив засече с глава за крайното 2:2. Пет минути преди края на срещата резервата Васил Гуджев остави своя отбор с 10 души на терена получавайки втори жълт картон. 

В следващият кръг, който е на 17.09.11 (събота) Ботев гостува в Бургас на Нефтохимик.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2011
09.09.2011
09.09.2011
08.09.2011
08.09.2011
08.09.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Остана твърдо и чака да изпусне съпуна!
+4
 
 
За разлика от Резон и няколко души, Христо Ботев е мъж и затова го обича цял народ! Ботев е идеолог и патрон на много отбори в България! Ботев е дал свободата на Българите! Резоне, ти какво си направил в твоя мизерен животец за тази страна? Направил ли си нещо, което да прослави нацията, да се гордеем и историята да те помни? Аз може да съм осил тук, но в живота навън се боря срещу такива като теб, който обръщат носа щом подушат скара или бира. До днес беше първи в рейса, а сега заклемяваш една емблема на Ботев, която заради нея сме в Б група и минахме като на парад през В група. Нека си уважаваме легендите, публиката, а футболисти и треньори винаги ще има. Ако си мъж се извини на всички и ще те разберем, че това е било просто емоция. Не обръщайте внимание на буферите, те просто мразят живота и по този начин го изразяват! Уважавайте Локомотивците, защото те също знаят, какво е да обичаш отбора си и никога няма да се превърнат в буфери.
+2
 
 
Колеги, мога да коментирам само трите мача, които съм гледал - приятелския с Несебър, със Спартак Варна и с Любимец. И в трите ИГРОВОТО ниво на отбора е ниско, по-ниско от миналата година. Най-добрите ни играчи, тези които трябва да поведат отбора, са в лоша форма. Отборът не играе добър футбол, не показват футболни умения, а в последната среща играха и без дух, защото играчите ВЕЧЕ са разколебани и сами не си вярват. Ако треньорът и ръководството не променят нещо, играчите ще рухнат психически. Всичко, което писах при откриването на сезона в мача с Несебър, мога да го напиша пак - отбора няма облик, няма стил, липсва острота в атаката, основно заради липса на остри влизания по крилата и КАЧЕСТВЕНИ, МОЩНИ (а не балонни) центрирания, не виждам умения да се пресира противника (въпреки уж отличната физическа подготовка), не печелим повечето единоборства, не налагаме своята воля, няма добри индивидуални отигравания, които да направят разликата и да доведат до крайния успех. Тактиките и постройките на Хер Хубчев са една мистерия за мен, въпреки че съм немски възпитаник и съм възприел немското мислене и възпитание. Играем защитно, при това в зонова защита дълбоко в нашата половина, изнасяме топката с дълги и много често спорни пасове, без многоходови комбинации. Да, наистина, най-важното е да не получиш гол. Но Ботев не играе ФУТБОЛ. При Видолов отбора се опитваше да играе добър футбол. И въпреки, че всички отбори играеха бетон пред вратата си, правехме много положения и вкарвахме много голове. Играчите ни не са силови, точно обратното, имат се за техничарчета и стила на игра, който налагаше Видолов, като че ли повече им допада. Може би Хер Хубчев се опитва да направи играта максимално рационална, изчистена от излишни работи, но поне до момента резултата е плачевен. И още нещо - няма равностойни смени на Тимонов, Манчев и Курдов на техните постове. Въобще нямаме играч по крилото от класата на Илиян Йорданов от Любимец. Не знам кой е правил селекцията, но великия тим на Любимец прибра без пари чудесни, завършени футболисти от Спартак Пловдив, който миналата година бяха дълго време едва ли не най-добрия отбор в Б група. Ние къде бляхме? Не се ли вземат мерки незабавно, ще потънем.
+1
 
 
бием Нафтата и всичко ще потръгне
+2
 
 
Взех да чета коментарите - толкова глупости накуп не съм виждал. Бакалов редял състава, откраднал бил парите за селекцията, Хубчев пък бил некъдърник който нищо не знае за футбол... Клевити и глупости. Как някой не каза нищо за бездушната игра на играчите? Изобщо не тичат, не се борят... Курдов съвсем се загуби този сезон. Добре че беше Неделев да навърже 3ма и да му я даде на главата. Мисля че имаме достатъчно талантливи играчи - Курдов, Неделев, Тимонов, Александров, Манчев, Атанасов. Липсва им мотивация, липсва им бързина, липсва им самочувствие. Хубчев трябва да ги тренира, да ги мотивира, а публиката да ги подкрепя. Не като този мач - публиката мълчеше, а в края на мача почна да псува и да иска оставки... Да кажем че Бакалов и/или Хубчев си подадят оставките - как ще помогне това на отбора? По-добре да им се даде време отколкото да се подават оставки пребързано.
0
 
 
от три месеца ви пиша тук, че хубчев не става за треньор на Ботев, а вие ми пишехте минуси и ми обяснявахте колко бил велик, а резончо до вчера пръв подръжник - днес обърна резбата, че дори и за БОТЕВ се оженил (нали е женчо, че дори и на мачове няма да ходел тоя "глори хънтърчо") -> и на кой му е неудобно сега, резончо ;)
0
 
 
НЕКА РЪКОВОДСТВОТО ПРЕМЕСТИ МАЧА С НЕФТОХИМИК В НЕДЕЛЯ. Така ще сме хиляди там, а иначе най-много 500 човека. Ако направят това ще е знак че ръководството ни уважава и ще е нещо като лулата на мира. Ако и двата отбора са съгласни (от Нефтохимик вече са съгласни) нямало никакъв проблем. Моля ви направете това и ще спечелите още повече нашите сърца. Ако не направите този опит ще е жалко спрямо 12-я играч който май допринесе най-много засега и ще се зародят какви ли не съмнения.
+5
 
 
Каквото ще да става ние сме публиката на Ботев Пловдив и трябва да подкрепяме отбора дори и в трудни моменти. Мисля си че ако бяхме по-безрезервни в подкрепата си на мача с Любимец щяхме да победим, друг е въпроса, че не може все ние феновете да им взимаме мачовете.
0
 
 
бакалов е ботевист и 4овек , които даде много на ботев Пловдив, съвета ми към него е да смени хуб4ев , да назна4и по способен тренер и да не се бърка в спортно техни4еската 4аст
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 11.09.2011 г.
+5
 
 
Видяхте ли сега до къде ни докара прехваленият Хубчев? Да не можем да бием Любимец.:х Срам и позор, пълно безобразие.:х
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: