ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Ботев за пръв път от новата демокрация има стратегия за развитието години напред
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 08.09.2011Коментари (114)7342
© Plovdiv24.bg
На днешната пресконференция на Ботев президентът на "канарчетата" Марин Бакалов отговори на дискусиите създадени по негов адрес през последните седмици, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ботев за пръв път от новата демокрация има стратегия за развитието години напред. Първото нещо за което се обръща внимание е изграждането на стадион "Христо Ботев" по етапно, така че след няколко години този стадион да приема мачове от Европа. Второ е изграждане на ДЮШ. Имаме сериозни намерения да участваме в концесията на стадиона в кв. Коматево, което да бъде база както за ДЮШ така и за мъжкия отбор. Трето бе гласуван бюджет за сезон 2011/2012 година за 3 млн. лева, но той забележете за какво ще бъде използван - 1 млн. лева ще отиде за стадион "Христо Ботев", около 350-400 хил. лева за ДЮШ. За пръв път ДЮШ, пак казвам от новата демокрация тренира на затривени терени. Около 50-60 хиляди лева даваме за транспорт децата да тренират на затривени терени. Цялата школа е облечена с екипа за пръв път. Не се взимат такси от децата. Останалите средства отиват за мъжкия футбол. Четвърта точка е изграждането на способен състав от български футболисти, с които да се атакува групата. Като приоритет за бъдещето на отбора тава е изграждането и произвеждането на собствени кадри, които да бъдат основата на отбора", каза президентът на "жълто черните".

"С тези четири фактора трябва да се съобразим всички в клуба, защото тези точки са приети и одобрени от борда на директорите и от собственика на клуба", добави Бакалов.

"Много се дискутира темата за селекцията на отбора. Знаете, че ние допреди два месеца нямахме нито един професионолен футболист. На всички 25 играча бяха предложени професионолни трудови договори, като на някои от тези футболисти които са под 23 години сме платили не малката сума на отбора от който сме ги откупили", каза още президентът на Ботев.

"Аз като президент се стремя на треньорите да им бъдат осигурени най-добрите играчи. Футболисти, които бъдат набелязани от тях и бъдат поискани от клуба се съобразяваме с бюджета на клуба и по възможност ако има желание този футболист да се присъедини към нашия отбор той ще бъде приет", сподели Бакалов.

"Смятате ли, че аз като президент мога да се бъркам в работата на човек, който е станал четвърти в света и който вкара миналата година отбора си в "А" група, аз да му правя селекцията или да му нареждам състава", завърши Бакалов.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2011
10.09.2011
09.09.2011
09.09.2011
08.09.2011
08.09.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бреееей!Тука голямо мазало станало бе!!В спора се ражда истината!Вслушвайте се и в критиците на Бакала.Още в първото изречение,че стадиона ЩЕ посреща мачове от Европа,прозира откровена лъжа....ТОЗИ стадион,НИКОГА не може да вземе Европейски лиценз...Н И К О Г А !!!Няма да има место,за нужните тоалетни/ако примерно го редуцират до 12-15 хиляди/...камо ли за паркинг места....КАК допреди два месеца,да имате професионален футболист,като бяхте АМАТЬОРСКИ отбор????Тоест,и това "постижение"си е лека заблуда....За другото-вие си знаете.Дано догодина,се появите на класирането в дясно.Нивото е слабо,и дори без много гръмки трансвери,дано успеете.За някои от вас ,не се случва това,което са очаквали...Това е истината.
0
 
 
Активноста на селско-тъпите-бакалови глисти говори достатъчно сама за себе си!!!!"Дайте да не пускаме" критиците на долноводенското чучело,"дайте да ги бием","да не им обръщаме внимание"и никой от тези изпражнения не казва "ами ако те са прави"???Никой от сродната долноводенска действителност не коментира Бакаловата кариера,като футболист и ръководител!!!Никой не пита негови съотборници и треньори за долноводенската клоака!!!Никой не пита дори самото чучело за някои фрагменти от кариерата му!!!
на 09.09.2011 г.
+3
 
 
Утре след мача ще има кисели физиономии и то не на буфери ама нищо нека свикват от утре нататък ще е все така :) . Бакалов прави всичко по силите си отбора да върви нагоре и това несъмнено скоро ще даде резултат,така че запомнете сега тези които му викат мишка,крива мутра,воденски селяндур,отрепка и тн та да видим утре как ще гледат хората в очите.
+4
 
 
Дайте да игнорираме такива като кантона, ботев пловдив 1912. Те може да са буфери, може да са фенове, на които светът им е крив, може да са бивши деятели, обидени за нещо. От тях каквото и да прочетем, все им е простено. Не им се връзвайте, бе хора. Не им отговаряйте, не можем да ги убедим. Нека утре на стадиона не допуснем такива като тях да плюят отбор, футболисти, треньори.
на 09.09.2011 г.
-3
 
 
Времето ще покаже кой е прав кой е крив но има една истина със стари к...и нов бардак не се прави Ако се прави отбор с високи цели се прави с футболисти имащи високи амбиции а не със футболисти на 24-30 години а не са се наложили никъде и ще ги чакаме 2години да се доказват в дискотеките а не на терена На нас ни трябва отбор който да мачка в А група а не ни трябва наше момче е ще го чакаме да се развие някога или си футболист на 18-20 или си вечна надежда
-5
 
 
Видно е колко са жалки Бакаловите мишки!!!!!Те никога няма да кажат нещо смислено и базирано на факти!!!Те за това са и сродни по простотия,наглост и непоправима умствена недостатъчност!!!Всички те са гнусари и лежащи на топло до вмирисаните туловища на половинките си,както и подлеца Бакалов,когато други громяха селската гад!!
+5
 
 
Един соц-виц: Директора на завода извикал Айшето и й казал "Айше, имаш задача да родиш дете!", "Няма проблем другарю директор - дайте ми мъж и девет месеца", "Няма време - казал директора - давам ти девет мъже и един месец". Та такава работата и на господата Кантона, Един отбор и Крум_1912. Търпение млади жълто-черни джедаи, търпение ;) !
-5
 
 
Искам да видя свинската мутра на Резоня и малоумните му тикви,които вярват на него и алчната гнида Бакалов!!!!Въпрос на още малко време е да разберат и последните потурковци,че долноводенското чучело е равно но крумовското където се е научил да лъже така нагло!!!Не мога аз и всеки поне средно интелигентен човек,като му говориш с факти и той пак да намила празни клишета и лозунги с което напомня на всички истински БОТЕВИСТИ 1999г,когато се палеха вестници и се биеха фенове и журналисти,които бяха срещу крумовската гад.
+3
 
 
Съгласен съм с _1912_ Ще добавя, че нещата не могат да са идеални, най-вече че колкото фенове има Ботев, толкова виждания има за идеалната организация на клуба и разбира се нито едно от тези мнения не е съвършено. Споделяйте си вижданията, но не се превръщайте във форумни мрънкала. Отборът има стабилен собственик, президент - легенда на Ботев и сериозен треньор, доказал че може да вкара отбор в А-група. Отборът има организация, дългосрочна стратегия за развитие, средства за ремонт на стадиона и развитие на ДЮШ. Отборът играе добре, видимо е че всеки съперник излиза с огромен респект срещу нас и дава максимума от себе си, основно гледайки да не загуби мача. Какво повече трябва да искаме!? Единственият сериозен проблем пред отбора в момента е, че не вкарва достатъчно голове, но това е поправимо. След мача с Добруджа се видя, че ще ни трябват още 3-4 кръга за да се сработи отбора - все пак половината титуляри ги нямаше миналата година, както и да свикнат с новата обстановка в Б-група - съгласете се, че разликата с отборите от В-група е много голяма. Бием ли Любимец и Нафтата, мисля по-нататък няма кой да ни спре.
+5
 
 
Преди да се искат оставки - нека се предложат алтернативи които да се обсъдят. На единия му е криво, че собственика на отбора не идвал на стадиона и искал да дойде да му даде обяснения какво щял да прави с БОТЕВ. На другия не му харесвал президента защото щяло да се разчита на собствени юноши и без гръмки имена в трансферите. Третия се дразнел, че Палийски имал бизнес по морето. Но никой не казва какво предлага в замяна. Кой да е нов собственик, кой да е новия президент, кой да е в управителния съвет и т.н. Аз например бях против назначаването на Хубчев за ст.треньор и до сега с резултатите той не може да промени тази моя позиция. Мисля, че Хубчев не е човека който ще направи онзи БОТЕВ който искаме да гледаме, такъв какъвто го помним от победите над Барса и Байерн. Отново ще припомня позицията си, че на Коце Видолов трябваше да се даде шанса да продължи работата си и да развие отбора с който започна преди 8-9 месеца. Също така не ми хареса начина по който Юли Попов наложи протежето си Киров за шеф на ДЮШ - от няколко места чувам лоши неща за работата му. Хубаво е всеки да има мнение, хубаво е всеки да изказва позиция, но нека диалога бъде с по-умерен тон и преди да се вземе решение да е подготвен следващия ход, а не да се върви след събитията.... BOTEV 1912 FOREVER
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: