ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Узунов: В общи линии всички са съгласни с договора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 12.08.2011Коментари (21)5397
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов сподели, че "в общи линии всички са съгласни с договора", който трябва да бъде подписан за телевизионните права от клубовете в А група. Узунов говори след поредната среща на шефовете на водещите клубове в елита, която бе водена от президента на ПФЛ Стефан Капралов.

Вие доволен ли сте от това, което решихте?
Горе-долу, да. Така ще се постигне нещо. Когато има дискусия на масата, винаги ще се получи нещо.

Г-н Баждеков не беше много доволен, поне така изглеждаше...
По принцип може би и ние няма да сме доволни, но това е. Никой не знае схемата. По-добре всички единодушно да си подпишем едно решение, отколкото всеки да дърпа към своя клуб. 

Какво означава, че никой не знае схемата?
Ами някой знае ли кои мачове ще бъдат излъчени и дали той ще си получи процента от излъчените мачове. Никой не знае. Договорът все пак ни бе показан, има някои малки промени, но в общи линии всички сме съгласни с договора.

Обсъждахте ли други права освен телевизионните - интернет, рекламни, радио права?
Те влизат в договора. Всички права си влизат в договора.

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 15
17.08.2011
16.08.2011
15.08.2011
15.08.2011
13.08.2011
13.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това че съм ботевист не означава че съм антилокомотивец.Понеже съм навътре в нещата ще ви покажа статистиката за посещемост в България без да обиждам никого.Ботев-4736 зрители средно на мач според НАП,декларирани приходи от билети и измервателни уреди,Черноморец-4075,ЛС- 4012,Лудогорец-3625,Локомотив Пловдив-3388,Берое-3058,Етър-2728,Миньор-2632,ЦСКА
-2442,Монтана-2271,Черно море-2222,Пирин Г.Д.-1973,Сливен-1953,Доростол-1875.....Славия-929
.Аадемик-604,Локомотив София-525.Какво да говорим.Пловдив е номер 1,въпреки 4 пъти по-малко население от София , безплатният вход в Бургас или символичните цени на някои стадиони.А и феновете на Ботев и Локомотив са почти само в региона без масови преселения от други краищя на завързаните двубои.
0
 
 
Незнам за какви договори са съгласни , но усещам че стадиона утре ще прелива. Пък и до колкото разбрах Даксон Да Силва и Ненад Лукич са картотекирани и са в групата за мача ! МАЧКАЙ ЛОКО ПЛОВДИВ !
+3
 
 
Какво означава горе-долу сме доволни.Дирекното излъчване на мач влеяе върху посещаемостта,а Локомотив е сред петицата на най-посещаваните домакински мачове в А група.Повечето фенове са от Пловдивска област и предпочитат да гледат гостуванията му примерно с Берое или Черно море, а не постни софийски дербита с очакван край.Защо не направят както в Италия.В дербитата канала който предава мача е кодиран и се заплаща /доколкото си спомням,ако не греша/.
+1
 
 
Наско като съдия беше добър но като ръководител си гола вода Те и за това те изгониха като председател на съдийската комисия.
+1
 
 
чудя ви се, как търпите такъв помияр като Узунов толкова време в клуба си? нито като съдия, нито като човек, нито като на друга работа е знаещ и можещ. как пък все такива успяват да се намърдат на разни постове? с какво е свързан Узуна с вашия клуб? само да цоца парички !
Сера. Добре се чувствам. В кенефа се намирам.
на 12.08.2011 г.
+8
 
 
Схемата е Перуката и Михов да лапат - ей тва е схемата.
-4
 
 
Докато има такива боклуци като узуноФ БГ футбол няма да има! Вижте му само мазната физиономия и змийският поглед. Кой уреди продажбата на локото на турците? Ако той е доволен значи феновете не трябва да са доволни.
+10
 
 
Наско стига се подлагай на шопите, ами защити честта на отбора си. Не е нормално Славия и Локо София да взимат повече пари от Локомотив, чийто мачове се гледат по телевизията от поне 10 пъти повече зрители.
+12
 
 
За съжаление е така,вижте само програмата на тв ,всеки кръг говедата и чорбата, как не им идва на простия акъл , че примерно Берое-Локомотив ,или Локомотив-Черно Море или Черно Море-Черноморец, ще е много по як мач , от Левски -Славия примерно. Гадни шопи, всичко при тях отива.
+5
 
 
Решението на всички проблеми от футболно естество за Пловдив е едно... Трябва да ги бием с разлика и като домакини и като гости - иначе и парите за реклама, и базите и евротурнирите ще се разпределят "служебно" от вечната шайка говяда, която превърна и националния отбор в посмешище !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: