ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовски: Очаква ни много труден мач срещу Локо Сф
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:28 / 11.08.2011Коментари (42)4653
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Драган Канатларовски заяви на днешната пресконференция на отбора, че е останал доволен от възпитаниците си срещу Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Много съм доволен от показаното на моите момчето през втората част на срещата с Лудогорец. Играхме много добре, но само късмета не ни помогна да си тръгнем с трите точки от Каварна", каза треньорът.

"Тази седмица ни очаква много по труден мач срещу Локомотив Сф. Да не се заблуждаваме, че мача срещу тях ще е много лесен. Видяхме ги в турнира Лига Европа, играят много добре в защита и отпаднаха срещу Вроцлав без допуснат гол", добави специалистът.

Той също така сподели: "Възстановяването на Юнес Бенжелюн върви добре, игра в контролата срещу Съединение, но все още не е напълно възстановен и не смятаме да рискуваме с него в предстоящия мач".

"Все още не са готови визите на Даксон и Кампагнучи и няма да може да разчитаме на тях срещу Локо Сф. Съществува вероятност Ненад Лукич обаче да бъде готов за мача срещу адашите от София", каза сръбския наставник.

"Очаквам в първият ни официален мач пред нашата публика да се представим добре и да ги зарадваме с победа, тъй като те са нашият 12-и играч на терена", завърши Драган Канатларовски.

Още по темата: общо новини по темата: 15
17.08.2011
16.08.2011
15.08.2011
15.08.2011
13.08.2011
13.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ей драган няма труден мръден искаме победа тези файтони трябва да се съобразяват с нас целия ни отбор бяха откраднали и гигов беше наш президент тези са ни майоретки искаме победа и
+3
 
 
само някой от тея адаши да не ни напердаши
+2
 
 
Пак много разбирачи, много нещо. Някви папагали разсъждават и някой от наште само тва чакат да скочат срещу отбора си. Иначе твърдо бием Локо Сф. Просто сме класи над тоя смешен отбор и моята прогноза е минимум 2 шайби в наша полза. Чухте ли кърначета, минимум две шайби.
+4
 
 
Прав си BadVAN - никой македонец не е показал нещо в Б-я ! но това си е пролем на ръководството! както е пролема с визите! Абе, не беше ли отговорник за визите в отбора Узунов? Хм. ..! Желая ви победа, момчета! А аз ще съм в Добрич, да гледам моя Ботев!
0
 
 
Айде, Драгане, доказвай се, че досега никак не си ме убедил в качествата си! Желая ти успех! Ама при издънка знай , че вече имаш запазен билет за рейса до Скопие!
-1
 
 
Абе махнете ги тия македонци бе хора. За нищо не стават. Само провалят българските отбори пълен смях са. Абсолютни некадърници. До сега някой насран македонец направил ли е нещо в БГ-клуб? Никой не го харесва от играчите тоя левак. Само ви вреди и пречи на отбора и футболистите. Слаби треньори са македонците и това е, не стават. А освен това са много глупави тъпи и твърдоглави инати-малумници. Съжалям ако обидя някой но това е моето мнение и мисля, че си е точно и вярно.
+5
 
 
КОКО ДИНЕВ ДА УВОЛИНИ ТОЗИ КОЙТО ОТГОВАРЯ ЗА РАБОТНИТЕ ВИЗИ!КАК МОЖЕ ДВЕ СЕДМИЦА ДА НЕ СА ИЗВАДЕНИ ВИЗИ рОСОБЕННО НА ДАКСОН
+1
 
 
Локо Сф без Дяков, Савич и Велев и в Пловдив Задължителна победа трябва да вземем .Успех на добръжда надяваме се на разгром момчета гледайте цирка при 1 2 загуби броячите ще се развалят нещо ххаххаххахха
+4
 
 
Стига приказки. Искаме победи, а не обяснения ! Пловдив в атака! Този отбор на Локо София поне с 3 разлика трябва да ги отнесем, ако имаме претенции за европа! А документите на Даксон и Еспиноза, че не са оправени още е срамно!
+4
 
 
драгане ако не вземиш три точки от софиското локо си стягай багажа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: