ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовски: С нетърпение чакаме мача с Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:53 / 04.08.2011Коментари (84)7813
©
Локомотив замина с група от 19 футболисти за Каварна, за предстоящия мач на пловдивчани срещу тима на Лудогорец, който е и първи за новия сезон в "А" група. На днешната пресконференция старши-треньора на "черно белите" Драган Канатларовски заяви: "Отбора е готов на 100%. С нетърпение чакаме първия ни мач от сезона. Единственият проблем преди мача с Лудогорец е отсъствието на централния ни бранител Юнес Бенжелюн. Той вече се чувства добре и започна да тренира с топка и се очаква скоро време да се завърне в игра. За Каварна ще вземем и новото попълнение Хуан Пабло Компагнучи за да може да се адаптира по-бързо с отбора и климата в България".

"Атмосферата преди мача ни с Лудогорец е прекрасна, това е благодарение и на самите футболисти и спортно-техническия отдел", завърши специалистът. 

Ето и групата на Локо за двубоя срещу Лудогорец:

Флориан Лучини, Джереми Родригес, Пламен Крачунов, Валери Георгиев, Атанас Рибарски, Мартин Кавдански, Михаил Венков, Христо Златински, Габор Ерош, Любомир Витанов, Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Драги Коцев, Базил дьо Карвальо, Дарио Захора, Сержиньо и Ангел Йошев.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.08.2011
09.08.2011
08.08.2011
04.08.2011
04.08.2011
03.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
дано се представите успешно -> под успешно имам на предвид загуба с до 3 гола разлика, че ако са повече от 3 се прибирайте направо в кюстендил
0
 
 
Даже и накрай света и в сърцето на врага черно бяло знаме ще се вей
0
 
 
Дано само да няма съдийски балтий че като гледам кои са съддийте.
0
 
 
UltrasMasters, отбора на Пловдив е Ботев! вашия отбор е отбор на мутрите ! колко ваши "президенти" са под земята вече? така и ще приключи вашия измислен отбор. идват тук разни да ви се изреждат, а вие се радвате?! Хр.Бонев...почетния нали видя какво интервю даде за предстоящия шампионат? - били сте готови на 100% Не го е срам - за една заплатка така грозно да целува задника и да се подмазва на поредния мафиот Тото динев - Емилиянчо ! Вземете си кръстете стадиона "фолк чалга Емилия"
+2
 
 
Много хубаво ще дават мача ви по ТВ 7 !
+2
 
 
Аре пичове, тръгваме за морето. Купона започва! Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+1
 
 
НАПРЕД МАШИНИ !!! ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО - БЯЛ !!!
+2
 
 
Правилно, папагал историята дава да се разбере, че Локомотив Пловдив има повече победи от новосформираното Сдружение между някогашния Ботев с Металик от Сопот.Никога не сте били, НЕ сте и НИКОГА няма да бъдете отборът на Пловдив.Били сте отбор на властта, на партията и на комунизма, но никога не можете да бъдете отборът на Пловдив.Това място отдавна е заето от любимецът на всички пловдивчани - Локомотив.Отборът на Пловдив не играе по села и паланки, а рита в елита. Като претендирате за популярност защо непрекъснато осирате нашите теми с папагалските си мнения.Никой не го интересува, какво мислят едни селяни.Но вие идвате в темите на елитния Локомотив заради комлексите, които пловдивския любимец ви е нанесъл през годините.Идвате в нашите теми за да ви забележат.Така, че можете да бъдете отбор на комплексарите, но не и на Пловдив.Махнете се от темите за големия Локомотив, жълта пасмина...много миришите беееееее.
-1
 
 
Историята показва кой е отбора на Пловдив.Градът винаги е бил жълто-черен,колкото и да пишете "селяни".Болно мозъци сте мангали прости!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: