ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
"Цар Симеон" се пуска с 10 колоездачи на юношеския личен шампионат в Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 12.06.2011Коментари (0)508
©
С внушителната бройка от 10 състезатели, ще участва пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" на държавното лично първенство на шосе за юноши младша възраст, съобщи изпълнителният му директор Йордан Зашев.
Индивидуалният юношески шампионат ще се проведе днес надвечер и утре в Сливен и е един от най-важните стартове за настоящия спортно-състезателен сезон по колоездене.
"Цар Симеон 1898" ще разчита на своите титуляри Димчо Тафров, Селяхтин Шакир, Нако Георгиев, Иван Ажи, Мюмюн Мехмедов, които донесоха на "Цар Симеон 1898" на вицешампионската титла при юношите младша възраст на републиканското отборно първенство в Троян преди месец и нещо.

Освен тях, за града под Сините камъни заминават и Цветан Георгиев, Георги Кехайов и Веселин Воденичаров, както и още двама абсолютни дебютанти.

Състезанието в Сливен е от календара на Българския колоездачен съюз и ще събере най-добрите млади наши колоездачи от всички колоездачни центрове в България.
Стартовете са само за юноши младша възраст, защото отборният шампионат при старшата възраст ще бъде отделно и е предвиден за другата седмица.

Надпреварата включва две дисциплини. Първата е индивидуално бягане по часовник на 10 километра и ще се проведе в събота.

В неделя пък ще бъде общият старт на 75 километра. За крайното отборно класиране се взимат резултатите от двете дисциплини.

Младият тим на "Цар Симеон 1898" тръгва за Сливен с високите амбиции да гони медали от републиканското лично първенство.

Както е известно пловдивският колоездачен клуб извоюва вицешампионската титла на България на държавното отборно първенство на шосе за юноши младша възраст в Троян. Поредният си голям успех "царският тим" изкова, след като и в двата състезателни дни на отборния юношески шампионат класираше поне по един свой представител в призовата тройка и по двама в шестицата.

Този престижен успех на "Цар Симеон 1898" отново доказва на практика, че въпреки финансовата криза във всички сфери в страната, клубът продължава да работи на високо ниво и да произвежда качествени свои юноши, рожба на силната му школа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: