ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив обърна Черноморец на "Лазур", но изпусна Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 28.05.2011Коментари (148)16251
Локомотив се наложи с 2:1 като гост над Черноморец-Бургас, в мач от последния 30-и кръг на "А" група.

"Акулите" започнаха по-активно двубоя и още в 4-ата минута имаха претенции за дузпа след нарушение срещу Георги Андонов в наказателното поле на Локо, но рефера не даде такава.

С течение на играта "черно-белите" изравниха темпото на игра. В 21-ата минута Локомотив бе много близо до гол, Христо Златински отправи много силен удар от границата на наказателното поле, но топката срещна гредата.

В 25-ата минута рефера Никола Попов отсъди дузпа в полза на Черноморец, след нарушение на Йордан Тодоров в пеналта срещу Георги Андонов. Зад топката застана Хайме Браганца, който не сгреши и направи резултата 1:0.

Минута преди края на първото полувреме Локо имаше шанс да възстанови равенството, но удара от фаул на капитана Здравко Лазаров мина на сантиметри от гредата.

През втората част Локомотив се хвърли изцяло в предни позиции.

В 65-ата минута Локомотив изравни резултата. Влезлият като резерва Драги Коцев проби отдясно след което центрира остро в наказателното поле на домакините, където Христо Златински засече коженото кълбо за 1:1.

Четвърт час преди края на срещата Локомотив достигна до пълен обрат в мача. Герой за "черно-белите" се превърна резервата Драги Коцев. Халфът проби по-крилото отдясно след което центрира в наказателното поле на Черноморец, получи се меле пред вратата на Стоян Колев, където най-съобразителен се оказа ветерана Здравко Лазаров, който с шут от 3-4 метра оформи крайното 2:1 в полза на Локомотив.

След тази победа Локо не можа да се докопа до 4-ата позиция, която дава участие за Лига Европа тъй като прекия конкурент на "смърфовете" Локомотив Сф се наложи с 1:0 над Славия на "Овча Купел".
Още по темата: общо новини по темата: 7
31.05.2011
29.05.2011
29.05.2011
27.05.2011
27.05.2011
26.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Както влезохте в А група,така мечтаете да отидете в Европа.Нищо че ви връщат със самолети.Жако не беше ли вид папагал?
-2
 
 
Сега - първо да се види кой си тръгва, кой остава После - още нищо не се знае за ЛЕ, където сме първа резерва! Коко със сигурност ще извади от ръкава някое -друго трансферно откритие! Добра подготовка и вървим напред!
0
 
 
Така е като зависите от друг отбор ... Сами сте си виновни ...
-1
 
 
Жълтури, как е във В група???-хахахаха
+7
 
 
Съдебната ви регистрация е в кюстендилски окръжен съд, купената ви шампионска титла се намира в кюстендил, но иначе сте пловдивски отбор :) ..... така ли е, миризливи кюстендилски цигани?????
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+5
 
 
Все още нищо не се знае. Локо София много здраво висят с лиценза и сега ако БФС е една уважаваща себе си институция(каквато не е), няма да им даде лиценз, щото имат здраво дългове, но най - вероятно хиената Гигов ще пусне разсрочка на изплащането и ще гледаме отборче с 20 човека публика в Европа!
-2
 
 
от папагали не искаме акъл той и без това ви липсва не искаме и поздравления от вас. .Заврете си човките в г--за и се чупете от тук.Нямате място там където се пише за ЛОКОМОТИВ Пловдив.Аколко сме били и къде сме стигнали интересува само локомотивци а не селяните от афд тракия.
+5
 
 
Честита победа, но за жалост и тъпите Локо Сф бият Славия, което ви лишава от играене в Европа. Нистина жалко, щеше да е много готино пловдивски отбор да представя България в Европа.
+10
 
 
в това хубаво време вместо да превземете бургас /както ние посред зимата/ , вие се събрахте два автомобила хора и три кюстендилски каручки ..... и всичко това са хора претендиращи, че Пловдив бил черно-бял --- винаги сте били малцинство, половината публика ви е от малцинствата (според свинаря бонев) и така ще бъде в Пловдив -> съдбата ви е да сте вечно втори колкото и години да си напишете на съществуване и винаги ще сте в сянката на големия пловдивски БОТЕВ 1912
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: