ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Лазаров: Остава ЦСКА да бие Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:33 / 22.05.2011Коментари (25)5214
© Plovdiv24.bg
Нападателят и капитан на отбора на Локомотив (Пловдив) Здравко Лазаров бе доволен от победата на тима си срещу ЦСКА с 4:1. Ето и мнението на футболиста за двубоя с "червените" от 29-ия кръг.

"Мисля, че съдията се справи. Нямаше спорни отсъждания, които да навредят на изхода на двубоя", заяви Лазаров.

"Важното за нас е да победим в последния мач. Но ако ЦСКА не спечели срещу Славия, всичко приключва", отсече капитанът на "железничарите".

Още по темата: общо новини по темата: 7
25.05.2011
21.05.2011
21.05.2011
21.05.2011
20.05.2011
20.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чмц-ЛП 1;1 Славия-ЛС 2:2 Черно море - Бирое 3:0 и морето в Европа ^^
+1
 
 
И ЛОКО СОФИЯ ДА НАПРАВИ РАВЕН.ВРЕМЕТО СВЪРШИ.
-1
 
 
здравко май е забравил 4е локо софия ги трясна 3:0 колкото и слаби да са локо софия мисля 4е слажия ще намаже най много пък и вашата цел не е лига европа ние феновете можем само да се ядосваме но коко си напълни гушата болиго него за вас и лига европа спомнете си когато вихрен влезнаха в групата какви приказки бяха и какво стана накрая единствената разлика тука е 4е локомотив е по голям отбор с публика и ще го даржи в златната среда след всеки край на сезона се прави разпродажба но това не е проблем какво като не се класирате за лига европа голяма работа верно е според мен няма по достоен за 4тото място но лошото в слу4ая е 4е урежда ма4ове а какъв е смисъла да гледаш пародия на футбол
+1
 
 
и това перушаните какво ги интересува - който и да бие - за сдружението все тая
+2
 
 
Не е това целта на Коко иначе преди 3крьга можеше да сме вЛ Е
+5
 
 
Остава друг да ни свърши работата, ако бием в Бургас ! надеждата умира последна въпреки че не сме кои знае какво цъфнало цвете за европа :)
-4
 
 
4 гола, 3 нередовни друго какво да говорим?
+1
 
 
Правилото при равен брой точки да се класира по-напред този отбор, който има предимство в преките двубои помежду им, а да се пренебрегва головата разлика, е супертъпо. По този начин не се стимулира нападателният и резултатен футбол, а затварянето на играта, пазенето на резултата, когато водиш с един гол, чрез "бетон", "катинари", "секири" и други антифутболни средства. След като головата разлика няма значение, защо изобщо я отчитат - нека "умните" глави въобще да я изхвърлят! Може ли изобщо да става сравнение между головите разлики на пловдивското и софийското Локо? 52:27 срещу 46:33! Плюс 25 срещу плюс 13! Пловдивчани имат с 13% по-резултатно нападение и с 18 % по-ефективна защита от софиянци. Какво от това, че своята по-голяма ефективност Локо Пд е постигнал срещу други отбори, а само срещу Локо Сф е претърпял неуспех? Първенството не е турнир с елиминации, за да се вземат предвид преките резултати между два противника. А освен това възможно е да се получи "омагьосан кръг" между повече от два отбора с еднакъв брой точки, както се получи в края на есенния полусезон между Локо Пд, ЦСКА и Черноморец - по тъпото правило за резултатите от преките двубои Черноморец трябваше да бъде пред ЦСКА, ЦСКА - пред Локото, Локото - пред Черноморец!!! Така че аз не признавам предимството на преките двубои, а предимството на головата разлика! Локомотив Пловдив е на четвърто място! Крайно време е да се отмени тази свещена глупост, която обезсмисля труда и старанието на голмайсторите...
-3
 
 
А те Локо София сигурно ще спят през това време :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: