ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се наложи с 2:1 над адашите си от Гълъбово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:52 / 18.05.2011Коментари (82)11540
Ботев се наложи с 2:1 над адашите си от Гълъбово на стадион "Христо Ботев", в мач от 35-ия кръг на Югоизточната В група.

"Канарчетата" откриха резултата още в 2-ата минута след гол на топреализатора на тима Атанас Курдов. Нападателят бе изведен зад отбраната на гостите, след което технично прехвърли стража на гостите за 1:0. В 32-ата Ботев удвои резултата с гол отново на Курдов.

През втората част "жълто-черните" намалиха темпото на игра и позволиха на гостите от Гълъбово да отправят няколко опасни атаки към вратата на Илия Николов.

В 65-ата минута гостите успяха да достигнат до почетно попадение след прекрасен гол на футболист от Гълъбово от границата на наказателното поле.

До края на двубоя "канарчетата" определено бяха по-добрия отбор на терена, но пропуските от страна на футболистите на Ботев ги лишиха от трето попадение.

След тази победа Ботев събра актив от 103 точки в Югоизточната В група. Ботев Гълъбово запазва 6-ата си позиция в класирането с 60 точки.






Още по темата: общо новини по темата: 3
18.05.2011
17.05.2011
16.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.05.2011 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Немога да разбера закво постоянно трябва да се плюеме .. Айде стегнете се малко.. Все пак сме пловдивски отбори! Единия в А, другия във В! Запазете си наливките за след 2 години ! Пожелавам успех на Ботев догодина в Б група и бързо завръщане в А група ( там където е мястото на пловдивските отбори ) ! САМО ЛОКО !
+4
 
 
до всички локомотивци гледайте си локото щото пак без да искате сте били с спорна дузпа и автогол такаче недейте да злобеете
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Честита победа и моля ви не обръщайте внимание на малкото Локомотивци(мисля, че са седми или осми клас) които се заяждат с вас.
+7
 
 
Много слаб мач за отбора днес,пълно бездушие,трениора ако въобще имаше такъв днес защото не го видях нито веднъж да се изправи и да им се скара трябваше да започне със смените още в самото начало на второто полувреме защо изчакваше толкова много като виждаше че играта ни явно не вървеше ,защо някой хора се налагат в този отбор и вапреки слабата им игра седяха се още на терена,от какво се страхува Коцето и неправи смени при толкова точки преднина винаги решаваме мачовете още през първата част защо през втората не играят момчета който до сега не са играли ,още в 47минута трябваше да влезат Ридван и Жоро Стефанов,защо не пускат Жоро момчето не е лош футболист защо не му се даде шанс този сезон помня мачовете му когато беше в Марица срещу нас и с Нафтата как сърцато играеше и как сички го искахме да дойде в Ботев защо сега не играе с влизането си още създаде 2 положения и внесе раздвижване отпред ами Ридван който е футболист доказал че влиза винаги на 100% и винаги може да бъде коз за евентуален гол и раздвижване отпред когато всички други са заспали.Мисля че затова ръководството в лицето на Бакалов потарси нов трениор за Б група въпреки че Коцето имаше нужния лиценз да води отбора в тази група, но някой хора му видяха грешките още във В група и решиха да не рискуват догодина с колебанието което той има и то в моменти когато трябва да се направи важна смяна да раздвижи играта,но все пак му желая успех и да натрупа нужният му опит покрай Хубчев и някой ден да се завърне като старши трениор в отбора.Успех на момчетата догодина но преди това всички заедно на 5 юни да напалним стадиона и да отдадем нужното уважение на Видолов защото го заслужава и да покажем кои е отбора на Пловдив като напълним стадиона.
+4
 
 
ееее много Буфери тук пак бееее ЕЕЕЕЕЕЕЕ :)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
Очевидно е че в тези последни мачове липсва мотивация-при 30 точки разлика-затова трябва да се дава шанс за изява на по-младите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: