ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи Левски с 4:2 при юношите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 17.05.2011Коментари (19)3841
© Plovdiv24.bg
Ботев победи с 4:2 Левски в мач от Елитната юношеска група до 19 години, съобщиха от пресслужбата на клуба. Два гола за успеха на "канарчетата" реализира Станимир Ковачев, а по един добавиха Тодор Неделев и Константин Атанасов.

"Сините" започнаха отлично срещата и още в 5-ата минута откриха резултата след добро изпълнение на пряк свободен удар. "Жълто-черните" бързо се поокопитиха и започнаха да търсят изравняване на резултата. В 42-ата минута Тошко Неделев изравни, след перфектно изпълнен свободен удар.

В началото на второто полувреме възпитаниците на Тодор Зайцев нанесоха своя удар. Само в рамките на 5 минути, от 47-ата до 52-ата, "канарчетата" отбелязаха два гола, като техен автор бе Станимир Ковачев, като и за двете попадения асистира Тодор Неделев. В 78-ата минута резултата стана 4:1, като този път голмайстор бе Константин Атанасов. Софиянци стигнаха до втори гол в срещата, след като реализираха дузпа в 92-ата минута.

В четвъртък ще се играе отложения мач от 28-ия кръг, в който Ботев гостува на Локомотив Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Браво на момчетата дано и занапред да ни радват с красиви победи .Мисля че и Станимир Ковачев е време да се включи в мъжкия отбор.Това момче играе страхотно още от времето когато играеха в един отбор с Васко Гуджев.Успех на всички млади канарчета!
+4
 
 
Да биеш Левски е най-голямото удоволствие за всеки Ботвист,пък било и формация бебета,старша възраст :))).За нас най-големия враг е Левски,на светлинни години преди другите.След това са другите софийски отбори,и чак след това Локо.За разлика от тях,които живеят само да мразят Ботев.Аз си спомням 2 или 3 мача с Левски завършили 4: за Ботев .Самият Сираков го е казвал,че най-много го е било страх от нас и,че са идвали предварително примерени със загубата.Вярвам,че с тези младоци,тези времена ще се върнат
+7
 
 
Аз бях на мача и ме беше мехлем на душата с каква лекота ги обърнахме.
+9
 
 
тази новина ми напълни душата браво на малките канари да продължават да газят все така а гадните шопи да свикват със загубата ВЕЛИКАНА СЕ ИЗПРАВЯ
+14
 
 
В десетилетието след шампионската титла до превратната 1944 година, жълточерният клуб се налага като най-популярното футболно дружество в Града на хълмовете. Ботевистите представляват сърцевината на пловдивското гражданство в пълния смисъл на думата и до ден днешен! Имено широката популярност на клуба го съхранява в размирния "след деветосептемврийски" период 1944-1947, когато комунистическия режим последователно заличава другите елитни дружества на Пловдив - Левски и Спортклуб, чрез поредица раздробявания и сливания с други отбори. Преди това пък общоградското му влияние го спасява от стремежите на централната власт да го обвърже с казионната организация "Бранникъ", както това става с Левски Пловдив и Спортен градски клуб (СГК) в периода 1941-1944.
+15
 
 
тези момчета са гръбнака на бъдещият шампионски отбор на Ботев, напред канари...
+17
 
 
Благодарим на двамата локомотивци съпричасни с нашата победа.На всяко действие има равно на него противодействие.Успех срещу Академик и късмет срещу ЦСКА.
+14
 
 
шопите трябва да разберат че пловдив е столица на футбола със най верните фенове браво на малките канари само така успех и на другият отбор срещу чорбата
+11
 
 
Иии с дузпаааа... :) Ааааа обаче къснооо... :)
+12
 
 
Браво на малките, много се радвам, че нещата с школата ви вървят така добре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Талант на Ботев празнува днес, но няма да черпи на "Коматево"
Марин Бакалов: Този стадион и тези фенове заслужават Ботев да се бори за призовите места
Готови ли сте за нещо ново, различно и безкрайно вълнуващо? Ботев изненада феновете си с тези кадри
Фенове на Ботев поискаха оставката на Борис Гиздаков
Кишишев: Успяха да ми намерят длъжност в Ботев, но не беше моето! Още януари казах, че не съм окей
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: