ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Празник на Гребната база за деня на спорта – 17 май
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 15.05.2011Коментари (0)2161
©
С резултат 4:1 завърши представителната футболна среща между отборите на Община Пловдив и журналисти, която се игра на стадион "Пловдив", минути след като зам.-кметът Георги Титюков даде официален старт на деветото издание на турнира "Каменица фенкупа" 2011. Пръв във вратата на противника се разписа главният секретар на общината Борислав Инчев, който реализира общо две попадения за отбора на местната администрация още в началото на първото полувреме. Точен за отбора на общината бе и шефът на ОП "Пловдивспорт" и носител на "Златната обувка" легендата Георги Славков. През втората половина той бе страж на вратата на отбора си. Попадение отбеляза и спортният репортер от Дарик радио Митко Лишев. Състезанието се провежда в четири фази - регистрация, квалификации, полуфинал и финал. Заявките си за участие са потвърдили 930 отбора от цялата страна.

Междувременно на Гребната база се проведоха ученически демонстрации и състезания по случай обявения от Министерски съвет Ден на спорта - 17 май. Деца и младежи от пловдивските клубове по гимнастика, борба, джудо, таекуондо, шахмат, тенис и други спортове, се включиха в спортния празник като показаха най-доброто, което могат. Зам-кметът Георги Титюков пожела на участниците да чуят поне по няколко пъти българския химн на състезания в други държави. Той бе категоричен, че Община Пловдив ще продължи да подпомага спортовете им, за да могат младите таланти да достигнат по-високи върхове.

По-рано през деня Георги Титюков награди първенците в 63-тата Национална лекоатлетическа щафета "Рекорд", която се проведе в района на Градската градина и Централна поща. Над 1000 бегачи от всички възрастови групи от цялата страна пробягаха 1 200 метровото трасе. Първите трима от всяка група бяха отличени с шампионски купи, златни, сребърни и бронзови медали. Участниците получиха и много предметни награди от спонсорите - Община Пловдив, "Балканкар Рекорд", "Кроки", "Аквафреш", "Рефан", "Лидер" и др.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пловдив приема юбилейно издание на турнир по художествена гимнастика
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
ФК Асеновец: Нека една 100-годишна традиция бъде продължена!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: