ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Младок от Локо прави фурор на европейското за юноши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 05.05.2011Коментари (6)3872
© Plovdiv24.bg
Талантът на Локомотив Ненад Лукич направи фурор по време на квалификациите за европейско първенство за юноши до 19 години. Офанзивният халф вкара хеттрик на Норвегия в Осло за победата с 3:0 на комшиите. Така Лукич класира родината си за финалите в Румъния.

Медиите в Сърбия и официалният сайт на УЕФА не скриха суперлативите си за играта на Лукич. "В 30-ата минута Лукич си отвори пространство и от границата на наказателното поле разстреля вратаря на домакините. Две минути преди края на полувремето Лукич отново шокира Норвегия, след като не сгреши, оставен непокрит около точката за изпълнение на дузпа. В 82-ата минута невероятният Лукич отново показа хирургическа точност при завършващия удар и направи резултата разгромен", пише в интернет портала на европейската централа.

"Изключително съм щастлив от головете, но нямаше да успея без съотборниците си. Нашият отбор е добър, чака ни хубаво бъдеще. Вярвам, че можем да стигнем далеч на европейските финали", заяви Лукич.

Роденият на 02.09.1992 година талант бе привлечен на "Лаута" през зимата по настояване на сегашния спортен директор Бранко Милованович, който тогава още не заемаше пост в клуба. Юношата на Партизан премина успешно пробен период и подписа с Локо. През пролетта той играеше в юношеските формации на "черно-белите", но след изключителните му изяви в Норвегия (общо 6 гола и 1 асистенция в квалификациите) ще бъде взет в първия отбор.

С мъжете вече тренира и друг талант на "смърфовете" - Аян Садъков. "Двамата ги чака страхотно бъдеще", заяви Милованович.

Източник: в."Тема Спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
еми крайно време е да почва да играе и за първия отбор
Пея песен за лубимия си отбор
на 05.05.2011 г.
-1
 
 
След дъжд Качулка :)
0
 
 
Коко сбърка,че постави задача зимата за влизане в зона УЕФА,за което сам призна в едно интервю наскоро,че е довело до скованост в отбора.Това доведе до страх в треньорите,че с младите момчета няма да могат да постигнат тази цел.Видя се обаче,че не е така-вижте вчера Пирин с толкова млади каква игра направиха срещу Левски,а Берое с двама дебютанта ни биха във вторник.Прави са колегите по долу,че е време да видим младите в игра.Сега срещу Пирин ако бързо вкараме голове,както срещу Миньор може спокойно да ги пуснат второто полувреме.
+1
 
 
Слабият треньор Матушев в едно интервю от Марбея беше казал, че Лукич няма качества и не го впечетлява с нищо.Чудя се как още някои наши фенове го подкрепят?Добре,че тогава Коко Динев настоя Лукич да бъде привлечен !
+4
 
 
Еми аиде да го видим наи-накрая и в първия отбор,заедно с Абушев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: