ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (8)
Локо удари Спартак в пловдивското дерби в елитната юношеска група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 17.04.2011Коментари (3)2118
© Lportala.net
Локомотив излъга кандидат шампиона от първенството на елитната юношеска група Спартак с гол в края на редовното време и си донесе голямата радост за днешния ден. Лично собственикът Константин Динев изгледа близо половин час от срещата и донесе късмет на тима, воден от Красимир Димитров. Дали неговото присъствие или взетите поуки са причина за далеч по-настървено и агресивно поведение за "смърфовете" не е ясно, но е факт, че днес следобед юношите от набор 1994 имаха имаха коренно различно лице, което трябва да отстояват и занапред.

Играчите на треньора Митко Джоров притесниха на няколко пъти вратаря Георги Римпопов, но останаха отчаяни от хладнокръвието му и добрите намеси при няколкото далечни удари към вратата. Първата по-сериозна опасност за домакините дойде в началото на второто полувреме, когато след центриране на Атанас Панайотов, Петър Челебиев с глава за малко не уцели целта. За спартаклии най-близо до гола бе Иван Атанасов, който също с удар от втория етаж не намери рамките на вратата. Преломният момент бе две минути преди края на мача, когато след върната за феърплей топка, играч на Спартак стреля в тялото на съперник, топката се озова в краката на Запрян Запрянов. Той се възползва и от неразчетеното излизане на вратаря Биян Саид и с прецизен удар в страничната греда вкара решаващия гол в мача.

Победата показа, че в първенството на U17 винаги са възможни изненади и всяко подценяване се наказва сурово. 


В същото време детският подготвителен тим на Локомотив спечели първото място в силен турнир, с участието още на Ботев, Марица, Векта, ЦСКА и Левски. Водените от Минчо Минчев малчугани удариха кръвния враг Ботев с 1:0 в първия мач от груповата фаза, по-късно се разправиха и с Левски с 5:3. Така като лидери в групата си играха финал срещу Марица и след категоричното 4:0 вдигнаха купата на турнира. Още за това събитие очаквайте по-късно.

Източник: Lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
локомотивити вървят напред независимо дали за млади и за стари става дума.Истината е в младите таланти и явно това го вижда и Коко Динев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Юношите на Марица с равенство и загуба
Отборът на Труд стана четвърти в държавното по хандбал за момчета до 11 години
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: