ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дамска съдийска бригада ще ръководи двубоя между Марица и Созопол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:16 / 12.04.2011Коментари (4)1787
© Plovdiv24.bg
Дамска съдийска бригада ще ръководи срещата от междинния 28-и кръг в Югоизточната В група между отборите на Марица и Созопол, която ще се играе в Раковски, съобщиха от Зоналния съвет на БФС в Пловдив.

Международната съдийка Донка Желева от Стара Загора, която беше избрана за номер 1 при реферките за 2010-а година, ще надува свирката в центъра на терена. Асистенките й също са от международна категория. Това са Екатерина Маринова от Стамболийски и Деница Крумова от София, която пък през декември взе две награди- за най-прогресираща и за най-чаровна. Четвърти съдия също ще е дама - Татяна Малинова от Пловдив. Поради липса на женски имена в листата на делегатите, за такъв на срещата е изпратен секретарят на Съдийската комисия при ЗС на БФС - Пловдив и бивш вратар на Ботев (Пловдив) Милан Каратанчев.

Мачът ще се играе в Раковски, тъй като местният клуб взе лиценза на Марица (Пловдив) през зимата, но по средата на шампионата няма как да бъде променено името на клуба. От следващия сезон обаче и този проблем ще бъде решен. Целият 28-и кръг на Югоизток е насрочен за утре, 13 април. От програмата отпадна срещата Тунджа (Ягода) - Ботев (Пловдив), поради невъзможността полицията да осигури адекватна охрана на стадиона в с. Горно Ботево. За срещата ще бъде присъдена служебна победа на гостите от Ботев (Пловдив) с 3:0. Поради същата причина не се състоя и срещата в Ямбол от 25-ия кръг между другия отбор с името Тунджа и Ботев (Пловдив).







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Густо, майна! Най-чаровната и най-прогресираща съдийка ще дига байраче на този мач! Ако аз съм футболист от Марица или Созопол, няма да мога да се концентрирам и владея - тези момичета ще ми отвличат вниманието цели 90 минути...
+3
 
 
"Мачът ще се играе в Раковски, тъй като местният клуб взе лиценза на Марица (Пловдив) през зимата, но по средата на шампионата няма как да бъде променено името на клуба. От следващия сезон обаче и този проблем ще бъде решен."..... Това е тъжно....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тъжен ден за пловдивския футбол! Марица изпадна от Втора лига
Бургазлия свири мач на Марица в четвъртък
Марица показа головете от мача със Струмска слава
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: