ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо стигна само до 1:1 при гостуването си на Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:55 / 10.04.2011Коментари (110)13289
© Plovdiv24.bg
Локо стигна само до 1:1 при гостуването си на Монтана. "Черно-белите" откриха резултата още в 11-та минута, но в средата на първото полувреме домакините успяха да изравнят.

Противно на логиката за гостуващ отбор, "смърфовете" започнаха по-активно двубоя. Още в 11-та минута те получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар. Зад топката застана Габор Ерош, който центрира в наказателното поле за домакините, където държаният до скоро на пейката защитник Пламен Крачунов вкара втория си гол през седмицата, във втория си мач като титуляр.

След това попадение домакините се вдигнаха да изравнят и стигнаха до правото да изпълнят дузпа в 22-та минута. Отново в антигерой за Локо се превърна Юнес Бенжелюн, който спъна играч на домакините. Луис Едуардо застана зад топката и изравни резултата.

До края на полувремето Локо имаше още няколко добри възможности, но не успя да застраши сериозно врата на домакините.

След почивката головите положения бяха съвсем малко. Неделчо Матушев рискува с пускането на Базил дьо Карвальо, който усили атаката на "черно-белите" за сметка на Сержиньо, но статуквото в резултата се запази до края.
Още по темата: общо новини по темата: 5
13.04.2011
11.04.2011
08.04.2011
08.04.2011
06.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
гледайте коментарите под мен за каква жълта мамалигарска завист говорим хаха.Тия не спряха да се ''интересуват'' от нашия отбор майна.Ама е разбираемо след като те си нямат!Обратно в Сопот мишоци!
+5
 
 
в евротурнирите ще се класира локото ..... ама софийското ;)
+2
 
 
Що няма интервюта бе,какво се изпокриха Коковци,Матушевци,Електрички като мишки! Нещо срам ли ги е?
+4
 
 
това участие в европа не си ли е чисто набутване???? иначе ако Локо(Коко) поиска никви проблеми за 4-тото място. да не говорим , че май никой друг не го иска освен Черно море
+6
 
 
Не е изненадващ резултата с Монтана. Локото имат голям шанс за 4 място и вдигане на купата от ЦСКА, но да се осъзнаят вече, че отбора им не е нищо особено и афиширания и натяквания за "купи, европа и колко сме силни - играем най-добрият футбол" си е чиста проба пропаганда над феновете. Размислете се малко локомотивци, разгледайте си редиците и се осъзнайте!!!п.с. Ще станете 4-ти, просто Локо сф ще се издъни.
+6
 
 
МАТУШЕВ е слаб треньор ,страхлив това го писах след мача с ловеч там също започна страхливо с един нападател Здравко,а иска да спечели мача Здравко не е във форма пролетта не играе със хъс не бяга не си пази хората,а после говори че другите не се раздавали видя се в Пловдив че като го смени и той се сърди е как да става работата като нямаш смелост да го смениш,а и голове последните мачове вкарват само защитници,Кавдански,Бенджи,Крачуна,треньора не може да нахъса отбора да го вдигне .Няма го локомотивския дух с които тези равни мачове щяха да са победи за нас.
+4
 
 
Все такива предсезонни подготовки да правите! Другия път не в Испания,в Аляска идете да поиграете с белите мечки,че малко самочуствие да понатрупате....видяхме ви колко струвате,само срамите Пловдив!
+3
 
 
Като сравнявам двата мача (Литекс-Локо Пд и Литекс-ЦСКА), с чиста съвест мога да кажа, че първият от двата мача беше на европейско равнище, а вчерашният мач - на равнище "Б" група; първият мач ни държа в напрежение и ни доставяше удоволствие цели 90 минути, а вчерашният мач навяваше скука. Ако не беше непростимия пропуск на Раймонди на празна врата, Локомотив Пловдив щеше да си тръгне от Ловеч с три точки и резултат 2:0, а с това щеше да разклати самочувствието на Литекс и да промени статуквото на върха. На Локото му липсва само един качествен нападател-голмайстор и така целта Лига Европа няма да се изплъзне.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 11.04.2011 г.
-5
 
 
Дано се стегнат момчетата,че сериозни отбори ни идват вече в Пловдив!Локо София,Левски,ЦСКА...да не берем ядове тия седмици у дома..Винаги със вас!
+12
 
 
ква европа ле майна вие монтана неможете да биете
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: