ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС не картотекира Карвальо за Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 01.04.2011Коментари (16)7017
© Plovdiv24.bg
БФС не позволи на Локомотив да картотекира Базил дьо Карвальо за мача срещу Славия, предаде пред репортер на Plovdiv24.bg, административния директор на клуба Атанас Узунов.

"За БФС договорът на Базил с Левски е редовен и отказаха да картотекират футболиста. В момента родната централа разглежда няколко аспекта около възможността да го картотекира. Спортно-техническата комисия обаче не е в пълен състав и сигурно ще отложат случая за вторник или четвъртък", завърши администратора.
Още по темата: общо новини по темата: 17
05.04.2011
05.04.2011
02.04.2011
02.04.2011
02.04.2011
02.04.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всичко е врътка на Бат Венци! Той си е в Изпълкома и си е пуснал връзките да попречи на Карвальо да играе срещу неговото отборче. Бас държа, че ще го картотекират другата седмица... Дано обаче за бием и без него днес!
+2
 
 
Тея не са добре, това с Базил беше направо срам и позор за Левски, които и с нас правеха каквото си поискат и никой нищо не можа да им направи толкова години! Дано и без него се справите и поне единият от двата Пловдивски отбора да върви в А група на едно достойно ниво както сте в момента, а и повече, а ние да се надявам, че се връщаме скоро за най-доброто дерби в България, което определено липсва на Българския футбол! Успех!
+3
 
 
Много често си мисля,че направих вярна стъпка,когато се изнесохме от т.н. ДЪРЖАВА България...!!! ЛАЙНА отвсякъде....!!!....България е "СОФИЯ",другото е ПРОВИНЦИЯ....Жалко за ПРОВИНЦИЯТА,обаче....!!!
+3
 
 
К*р за БФС, два за Гонзо, три за Баткоф. Утре ще бъде ад на Лаута за Славия
+13
 
 
ДНЕС СИ ОТИДЕ ЕДИН ОТ НАЙ-УНИКАЛНИТЕ АКТЬОРИ В ИСТОРИЯТА НИ,ГЕОРГИ РУСЕВ!!!!! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!.....Успех на любимия ни отбор утре.....
+23
 
 
За пореден път Перуката и компания показаха,че са пристрастните и продажни к**ви на Българското първенство.....Като футболисти ни карахте да плачем от радост през 94,а сега ни карате да ви мразим..!!Доброто което направихте през oнова горещо лято,на фона на мизерията която вършите сега бледнее!!!к*р ЗА БФС
+18
 
 
Случващото се е абсолютно нормално в ненормалната държава, в която живеем. Абсурди на всяко едно ниво - няма как спорта да е изключение. Но нали това няма да ни спре ! Ние сме отбора на Пловдив !!!
+14
 
 
Поредната подигравка.До кога ще продължава всичко това ??? Утре всички на стадиона да подкрепим отбора и да изразим недоволството си към тези палячовци от БФС !!САМО ЛОКО!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: