ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Матеус не изигра както трябва мача с Швейцария
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 29.03.2011Коментари (24)3555
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на националния тим Христо Бонев обвини Лотар Матеус, че не е изиграл както трябва мача срещу Швейцария.

- Като чух какви ги е свършил Матеус, така подскочих, че щях да си прасна главата в гредата на южната врата на Лаута - заяви Бонев. - Електричката ми каза, че Матеус го пуснал в 80-ата минута със заръка да им пази десния бек, че пробивал много опасно. Вместо да нападаме, ние се браним.

Бонев продължи, че германецът е разпоредил затворена игра в последните минути, вместо да се опита да спечели мача.


- За него беше важно да си напише във визитката, че е направил 0:0 срещу Хицфелд - обясни още Бонев. - Сега всички му ръкопляскат, че уж направил голям мач. Пламен Марков го направиха на нищо за това, че е завършил 0:0 със световния шампион Италия, а Матеус го хвалят.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всеки може да коментира, ама въпроса е кой какво прави. От 1994 състоянието на националният отбор върви само надолу. Невиждам Бонев да е направил нещо по въпрса. Матеус поне се опитва. Отбор не се гради за 2 месеца - даите му време и ще видим какво ще направи.
+1
 
 
Електричката точно имаше шанс да я центрира 3 пъти и нищо не направи, даже и центриране от корнер опропасти. 2 пъти излязоха 3 на 3 ама Електричката го беше страх да тръгне да не би случайно да го изведат на положение. А Матеус със сигурност и с право му е казал да внимава в защитната зона защото най-опасните центрирания в края станаха от там, а Електичката беше най-близо да види ама не да попречи на тези центрирания. Бонев си е заслужил да говори щото като треньор е класирал отбор за Светтовно, а Матеус не е. Само че да не си базира критиките на каквото тоя доказан провинциален дюс-тарикат Лазаров му е казал. Добър футболист за местна консумация, сега е в Локото да си седи при вас - край с тея безумни експерименти да го викат в Националния.
0
 
 
К'во сте се развихрили бе нещастници? Футболист номер едно на Пловдив за 20 век! Доктор Хонорис Кауза в ПУ! Орден Стара Планина 1 степен за принос към спорта! Класира ли нац. отбор за световното, когато беше треньор-ДА! Номер 2 по отбелязани голове за нац. отбор! С оглед фактите, ако не се вслушаме в тежката дума на Зума, не сме за никъде! Вярвайте си! Перуки смешни..
-1
 
 
Този път з.м.с. Христо Бонев наистина е прав!!!
0
 
 
Добре би било г-н Бонев да си спомни своите изяви и да замълчи. Лошото на българите ни е, че виждаме сламките в очите на другите, но не и гредите в своите очи.
+1
 
 
И аз преди ден писах,че смените както бяха направени са за пазене на резултата,а не за печелене на мача.Бил съм прав.Колкото до Бонев все пак класира национала за световното.Звездите му правеха бойкот заради чичо Пенчо
+2
 
 
Какво значи тактическа грешка? Като цяло отбора игра изключително добре нареден. Ако приемем за греша първоначалния щурм довел до умора второто полувреме, траябва да се запитаме амо ако едно от положенията беше влезнало, пак ли щеше да е грешка. Във футбола не само от грешки се губи. За мен татически мача беше добър. Просто шанс пред гола. Това е
+1
 
 
Този "професор" пак се обади... Явно скоро не е гледал записи на "великите" си треньорски изяви...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Клубът много сериозно трябва да се замисли какво иска да прави
Локо направи шпалир на Лудогорец и след това допусна 3 гола
Вдигна двойно цената си в Локо, но може да бъде продаден още това лято
Ветераните на Локо и Ботев се обединяват в помощ на Георги, ще изиграят специален мач
Благотворителен турнир на "Лаута" дари сума за лечението на Георги
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: