ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Крайният резултат ще бъде в полза на Локомотив в Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 18.03.2011Коментари (33)4184
© Plovdiv24.bg
На днешната пресконференция на Локомотив, почетния президент на отбора Христо Бонев, предаде репортер на Plovdiv24.bg:

"Още в понеделник след двубоя срещу Сливен, започнахме сериозна подготовка за мача който ни предстои с Литекс. Ръководството и самите футболисти са наясно, че играем с най-добрия отбор на България. Независимо от наказанията и проблемите от страна на Литекс, те имат добри футболисти, които могат да запълват мястото, на който и да е футболист в отбора".

Бонев също добави: "Отнасяме се с уважение и респект към отбора на Литекс. Още от първият ден ви подчертах, че нашата цел е единствено победата в този мач. Ние сме изненадата и до края на първенството ще играем важна роля. Аз съм убеден, че ще играем един успешен футбол и крайният резултат ще бъде в полза на Локомотив."

"Аз мисля, че мача ще бъде предаван по телевизията и особено Литекс не се нуждае от помоща на съдиите, която някои безгръбначни се опитват по-време на мач да помагат. Не вярвам Гриша Ганчев да се занимава със съдии, имайки толкова качествен отбор. Аз не се страхувам от съдията, ако стане така, че той ни ощети, мисля че БФС е крайно отговорен да вземе нужните мерки и да го накаже", завърши Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2011
22.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Аз съм 100% ботевист и без никаква злоба ви пожелавам успех в Ловеч. Не забравяйте, че има и от 2-та лагера няколко човека, които коментират в чужди теми. Игнорирайте ги и без много да се ядосвате. Нека преди всичко бъдем пловдивчани.
-1
 
 
Жълтите наркомани да изчезват , имат си тема за селското дерби с онези , които ги бият като коте в дувар.
-1
 
 
жълТурската помия се засилва- тва злобата на комплексарите е голям мотор за дребните душици - пишат ли ...пишат помиярите. ДПС явно е антиПловдив
-1
 
 
В едно Бонев е прав че всеки излиза за победа,обаче в случая човек трябва да гледа реално на нещата .Лукуту в момента може само да иска, но не и да бие.Но нека си мечтае, те мечтите са си безплатни!!!
0
 
 
"...ако стане така, че той ни ощети, мисля че БФС е крайно отговорен да вземе нужните мерки и да го накаже." Да, правилата и дисциплината в БФС са железни, в това няма никакво съмнение ... Само погледенете първенството през последните 10 - 20 години - какви правила, каква дисциплина ... другите държави трябва да изпратят делегации да се учат от нашето БФС.
+4
 
 
Не виждам нищо,което да дразни в изказването на Х.Бонев! Който обаче го дразни(то се вижда кой) нека да знае,че ХРИСТО БОНЕВ е най-великия футболист за всички времена не само на Пловдив и именно заради постижеженията си във футбола и като личност,Бонев има право да говори каквото си иска! Думите му,каквито и да са,винаги са подплатени,защото той е най-големия и може да говори каквото иска! Всички останали мишоци на които не им изнася нещо,могат само да се наврат в мизерните си дупки и да си хапят насраните задници от злоба! В Ловеч съм убеден,че ще бъдем недостижими на трибуните а за мача,каквото сабя покаже! Както можем да победим така можем и да загубим! Все пак наистина ще играем срещу най-добре представящия се отбор до сега през шампионата!!!!!САМО ЛОКО!!!!!
+5
 
 
И кво толкова е говорите тая Варна бе мишоци??Кво ще кажете че съдиата ни е помогнаЛ кат ни е дал две 100 % дузпи ли?Айде гледайте си Ботев и стига сте писали глупости тука!дано скоро сте пак А група за да си има дерби ! Само Локо
-5
 
 
Вие и легенди-хахахах. Тая пържола, която се кефи и дава интервюта, че феновете на състаФчето Ви са мангали - хахахаха.Кои са Ви легендите я пояснете?????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: