ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: Очаквам мача Литекс – Локо да се реши на терена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 14.03.2011Коментари (3)2824
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив Атанас Узунов, в което говори за предстоящия мач с Литекс в Ловеч, за положението на мача в Благоевград, при което реферът Николай Йорданов подмина нарушение на Дока, за амбициите на Локо в първенството, за контролите, които ще изиграе пловдивският тим по време на паузата в първенството.

Попитахме Узунов за очакванията му от предстоящия мач в Ловеч.

"Очаквам наистина да се получи едно дерби и нещата да се решат на терена", сподели Узунов. "Който е по-добър, той да спечели. Знаем, че Литекс е водач във временното класиране на нашата А група, но ние също си имаме нашите цели и нашите възможности да вземем това, което ни се полага на стадиона в Ловеч."

- Много шум се вдига около това, което се случи в Благоевград. Можете ли вие като бивш съдия да кажете нещо в подкрепа на Николай Йорданов?

- Гледах ситуацията и даже недоумявам един от най-добрите наши съдии, не го казвам от куртоазия, наистина е така, да не види тази ситуация. Не мога да преценя, дали той наистина е близо, но дали местоположението му е там, където трябва и той вижда всичко или просто инстинктивно вдигна само жълт картон на състезател от Пирин Благоевград. Много фрапантна ситуация и просто недоумявам.

- Мислите ли, че съответната комисия във футболния съюз ще се самосезира и може да накаже Дока? И дали толкова е важно дали Дока ще играе срещу Локомотив или не?

- По принцип, убеден съм, че ще се самосезира или длъжностните лица ще сезират Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз. В нашия щаб не сме коментирали дали Дока ще играе или няма да играе. Въпросът е за всички клубове в нашия шампионат условията да бъдат поставени под един знаменател.

- Локомотив вече гостува на негостоприемния стадион във Варна. Изпусна според някои да вземе трите точки, а според други пък Черно море е могъл да вземе. Ще бъдете ли максимално мобилизирани в този двубой, който предстои с Литекс?

- След като такова е желанието на всички, в крайна сметка, разчитаме и футболистите да покажат тези възможности, които показаха през първия полусезон и по-точно на двубоя ни с Левски. След като имат претенции и клубът има цели за участие в евротурнирите, наистина трябва да изиграят мача на живота си, ако мога така да кажа.

- Много от отборите ще използват паузата следващата седмица, за да изиграят контроли. Локомотив ще срещне ли някой съперник?

- Да, уредени са две контролни срещи. В сряда, 23-ти от 13 часа играем на стадион Лаута срещу Спартак Пловдив, който е лидер в източната Б група и на 25-ти от 13 часа ще гостуваме на Пирин Благоевград.

- Ако националният селекционер потвърди и включи Здравко Лазаров в групата от 18 футболисти, ще има ли хора от Локомотив, които да наблюдават мача на националите срещу Швейцария?

- Не е изключено. Много от нашите футболисти винаги са изявявали желание. Подсигуряваме им нужните условия и те присъстват на двубоя.

- Има лека полемика само Здравко Лазаров ли е готов за националния отбор от футболистите на Локомотив?

- Вчера коментирах, а и доста шеговито се държахме тази седмица със Здравко за това ново завръщане в националния отбор. Реално наистина той заслужава да попадне в тази листа, но мисля, че в селекцията на националния в скоро време ще попаднат още наши футболисти. Едно голямо израстване има на Кавдански, Христо Златински и по една или друга причина в момента не играе заради контузия Пламен Крачунов, който има много качества и бъдещето е пред него, така че надявам се тези футболисти ще попаднат в полезрението на националния селекционер.

- Да се върнем към първенството, изиграха се три кръга от пролетния дял. Според вас всичко нормално ли се развива, има ли някакви изненади? Нещо, което ви впечатлява?

- Изненади не мога да кажа. Не очаквах загубата на Левски от ЦСКА да повлияе толкова негативно на самочувствието на самите футболисти, защото в крайна сметка гледаме и първенства по белите държави и никой не е застрахован от загуба, но веднага след 2-3 дни същите отбори са в обичайната си форма. В обичайната си игрова обстановка и си печелят следващите двубои. Просто не мога да позная Левски от предишния Левски.

- Като споменахме Левски, няма как да не ви попитам има ли някакво развитие по случая Карвальо или всичко си е постарому?

- Определено си е постарому. Чакаме решение. Ние не сме се отказали от него, но не можем да предприемем никаква крачка, докато не дойде някакво официално становище на централата, на ФИФА.

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2011
22.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЩЕ защитим честа на този велик клуб а този палячо ако се опита да пореже отбора отново ще стане лошо
0
 
 
Ами докато играе Кавдански,няма как да играе Крачуна които е класа над него !!!
+4
 
 
Казвал съм го и пак го казвам: във всеки мач "Локомотив" (Пловдив) да играе за победа, независимо дали е на Лаута или навън, дали е срещу лидер или срещу аутсайдер! Да си вземе "своето", останалото Господ ще му го даде! С победи на Лаута, но с равни мачове (или недай Боже - със загуби) навън високите цели ще останат в мечтите... Давай Локо, напред Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: