ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кавдаснки: Впечатлен съм от доброто посрещане на феновете към мен, пожелаха ми да стана национал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 10.03.2011Коментари (1)1819
© Plovdiv24.bg
Мартин Кавдански бе поредният футболист на Локомотив, който бе поканен от феновете на отбора на традиционните срещи между играчи и запалянковци. Мартин направи солидна подготовка, увенчана с мач с екипа на Зенит и добра форма, демонстрирана в първите два пролетни кръга. Защитникът бе избран и за играч на мача в срещата с Черно море. Традиционната анкета на фенския сайт определи като победител Мартин Кавдански с 26%, пред Златински с 24% и Сержиньо с 13%.

На срещата Кавдански разказа за кариерата си на футболист дотук - как след като не е поискал да подпише на 18 години първи професионален договор с Левски, е отишъл на проби във френския Метц и играейки там две години е научил френския език, който сега му позволява да си говори на френски с останалите от защитата на Локо - французите Флориан Лучини и защитниците Джереми Родригес и братята Юнес и Самир Бенжелюн.

"Много съм доволен от проведената среща с феновете", сподели Мартин Кавдански. "Беше ми приятно да се срещна и да си поговоря с нашите фенове. Поговорихме си много време и си казахме откровено много неща. Зададоха ми нормални въпроси."

"Впечатлен съм и от пожеланията им към мен. Пожелаха ми да спечеля Купата на България още тази година, да играя добре и да ме извикат в националния отбор и след време отново да поиграя зад граница в някой добър чужд отбор. Благодаря им."

Кавдански разкри, че на картичката, на която всеки поканен футболист пише пожелания към феновете е написал, че благодари на истинските фенове, каквито са тези на Локомотив, за това, че подкрепят отбора не само в добри, но и в трудни моменти.

"Нашите фенове са такива", категоричен е Мартин. "Те са с нас винаги. Независимо дали бием в даден мач или губим. Те обичат истински отбора и футболистите, които играем за Локомотив."

Феновете останаха доволни от казаното от Кавдански на срещата. Той им обеща, че отборът ще се постарае да не губи точки в мачове като този във Варна. Мартин увери феновете, че в отбора има разбирателство между българите и чужденците. Не пропусна да си спомни и за мача, който игра за Зенит и за вълненията му по време на двубоя и след него.

Кавдански обеща, че няма да има в събота никакво подценяване на Сливен и Локомотив ще търси задължителна победа.

Феновете го изпратиха с бурни аплодисменти в края на срещата, а Кавдански се ръкува с всичките в залата и им благодари за вниманието.

Източник: gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
успех на Кавдански - става все по-добър
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: