ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството: Ботев ще е АД със сигурност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:31 / 22.02.2011Коментари (28)6340
© Plovdiv24.bg
Rъководството на Ботев излезе с официално изявление по повод бъдещето на клуба и учредяването на АД-то. Ето какво е становището на ръководството по този въпроси, публикувано в официалния сайт на клуба:

За първи път ръководството на Ботев Пловдив си позволява да опровергава информация, свързана с клуба. Причината е, че същата бе некомпетентно изнесена от няколко медии, според които на 12 март 2011 година ще бъде взето решение дали най-старият футболен клуб в България да се върне към форма на управление с акционерно дружество.

Ботев Пловдив със сигурност ще бъде АД. Съмнения по този въпрос няма. Всички необходими документи за регистриране на дружеството са внесени и единственото, което се очаква е то да бъде вписано в търговския регистър. Това действие е въпрос само и единствено на време.

Представяме на вашето внимание решенията, взети на редовното заседание на Управителния съвет на Ботев Пловдив, провело се на 21 февруари 2011 година. Това заседание стана причина за подвеждащата информация, изнесена в медиите.

Управителният съвет констатира отпадането на членовете на Сдружение ПФК Ботев, които не са заплатили годишния си внос в необходимия срок, а също така бяха приети и новозаписалите се членове. Актуалният брой на членуващите в сдружението е 142 души.

Освен това, УС реши да бъде свикано Общо събрание на сдружението. То ще се проведе на 12 март 2011 година от 10.00 часа във Военния клуб в Пловдив. В събранието право на участие имат споменатите вече 142 души, платили членския си внос. Общото събрание на 12 март не е свързано с акционерното дружество, в което сдружението ще участва с 10%.

Дневният ред на общото събрание, което ще се проведе навръх 99-ия рожден ден на Ботев Пловдив е следният:

т.1.Приемане на годишен финансов отчет и отчет за управлението за 2010 год.

т.2. Освобождаване на Управителния Съвет и избор на нов Управителен Съвет. Освобождаване от отговорност на стария Управителен Съвет.

т.3.Взимане на Решение за изменение и допълнение на Устава на Сдружение Професионален футболен клуб Ботев

Още по темата: общо новини по темата: 14
27.12.2011
16.11.2011
02.03.2011
24.02.2011
22.02.2011
10.02.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
няма място за притеснение моята информация е тава 4е vси4ко ще се прави лятот защото сме влезли ве4е ще има яка 4истка ще направят бакала по4етен президент и ще сложат съвсем други хора а за трениор се говори 4е ще е Илян Илиев пари има отбора ще стане много стабилен поне така 4ух от хора които се занимават с футбол
+2
 
 
Според мен има нещо нередно в цялата тая работа около АД-то,незнам какво е ,но ми се струва,че нещо не е на ред.За мен не е нормално толкова време Цветан Василев да не намери един свободен ден да се появи на стадиона,колкото и да е зает,колкото и фирми да има.Както каза колегата под мен,вижте какво прави човека в Лудогорец,отиде с парите и действа,а при нас само обещания,че всичко си върви по план,че правата били делегирани на този или на онзи.Да се изправи г-н Василев лично и да успокои хората,че наистина намеренията му са сериозни,да каже какво ще се прави и после да си делегира правата на когото си реши.Не ангажирам никого с мнението си,знам,че някои ще кажат,че не съм прав,но лично мен това положение взе вече да ме изнервя и ме е страх,че накрая Курдов може и да излезе прав когато каза ,че всичко е един голям балон,след толкова години лъжи от СЕЛСКИЯ вече вярвам само на дела,а такива засега от страна на Цветан Василев НЯМА.
-1
 
 
Човек като иска нещо и го обича се представя публично и го заявява.Няма такова нещо имал сто фирми и нямал време.Пример: В Лудогорец идва човека и за месец купува всичко без да пести пари.Василев е само на хартия!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 23.02.2011 г.
+2
 
 
А този Цветан Василев няма ли да благоволи поне един път да се появи лично? Докога ще праща само свои хора да вършат работата по АД-то му?
+6
 
 
Където е текло, пак ще тече! Ще добавим към старата слава нови успехи, с които ще се гордеем! Напред и нагоре, мой Ботев!
+9
 
 
СИМВОЛ НА ГРАДА,ПАЗИТЕЛ НА ВЯРАТА, РАДОСТ И ГОРДОСТ ЗА ЖИТЕЛИТЕ МУ-БОТЕВ Пловдив.СВЕТИ ЕРМ БДИ НАД НАС.
+13
 
 
Айде и скоро в "А" група ви чакаме за дербито на България :)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (8)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Героят на Ботев: Не допускаме голове и ставаме още по-силни
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: