ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ненужен в Локомотив бележи за България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 10.02.2011Коментари (21)5272
© Plovdiv24.bg
Единственият младежки национал на Локомотив (Пловдив) Веселин Марчев се разписа във вратата на Камерун, при победата с 3:1 на бъдещите надежди на България в контролен мач вчера. Доколко бъдещето за нашето момче е обещаващо е спорно да се каже. Юношата на "черно-белите" не е ничия собственост, след като той и футболния клуб от квартал Лаута разтрогнаха договора помежду си по взаимно съгласие. Така той потърси късмета си другаде и не закъсня поканата от бившият наставник на локомотивци Стефан Генов, който в момента води тима на Черно море. За да заиграе при тях, както и във всеки един професионален клуб в България, от Лаута искат съответната пет-цифрена цифра за правата на футболиста. Въпреки че са в пълното си право да търси съответната трансферна сума, Локомотив не предлага алтернатива на единствения си национален състезател. Ето как се стига да парадокса той да закачи футболните обувки на пирона поне до навършването на 23-годишна възраст. 

Интересен факт е, че всичко това се случва в момент, в който представителния тим показва добри игри на мачовете си в Испания, но е в тежък нок-даун, когато става дума за поста на централния нападател, който да разпечатва вратата на съперника.

Освен Марчев, изминалата футболна есен пренебрегван бе и друг български млад футболист, който се отчете с гол и греда в единствения си мач, в който започна като титуляр. След гостуването на Миньор (Перник), Рангел Абушев остана на пейката, а в момента е вън от сметките, заради счупена ръка. Възстановяването на травмата, получена в началото на декември, ще се забави, заради усложнения в зарастването на костта. Дали треньорското ръководство ще разчита и на този млад футболист или ще го отпише от плановете си, само времето ще покаже.



Източник: Lportala.net






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Локомотив има много добри юноши дава ги на селските отборчета и там отива таланта им когато момчето не види обичта и подкрепата от самите нас феновете на локомотив няма да стане ! Ние сме доказали в Бьлгария че сме номер 1 ! Когато 4 5 6 хиляди скандират името ти и това да е родния клуб е много силно един ден това момче ще се амбицира и ще даде много радости на Половин Пловдив а когато е нашо е е още по сладко и ще се гордеем че момчето е родено с черно бялата идея ! ЛОКО ДО СМЬРТ ФЕН СЬМ НА ВЕЛИК ОТБОР
-4
 
 
За жалост нашите юноши не стават за големия футбол. Колкото и да е тъжно това е действителността. Истината е, че тези момчета могата да играят само в аматьорските групи и това се вижда ясно при новосъздаденото сдружение с името БотевЪ. Но бъдете сигурни, че някога след много години това сдружение ако се завърне в профисионалния футбол няма да играят повече от 2-3 млади момчета. Само си припомнене преди 2-3 години когато истинския Ботев поритваше в А група колко чужденци и предимно италианци ритаха в отбора. Всеки отбор си позволява играчи според целите и амбициите си. Надявам се на всички им стана ясно за какво говоря. Просто в нашите школи няма условия за развитие на класни юноши. Разберете, че не стават за големия футбол!
+2
 
 
Веско Заслужава да носи черно бялата фанелка трябва да му се даде шанс
+2
 
 
Думите ми излизат на яве казах че Веско трябва да е в Локомотив тои е наша юноша и ще играе сьс сьрце за черно бялата фанелка
+3
 
 
направо съм учуден колко тъпи и нелепи коментари могат да се изпишат по една тема - особенно когато става въпрос за кариерата и живота за напред на едно младо и талантливо момче ,без значение от школата на кой отбор е.форумите са пълни с изключително тъпи и ограничени копелета , а някои направо блестят с дебилноста си !
+1
 
 
Може да са младежки национали,но не са готови за мъжкия отбор. Който преследва цели не може да си позволи да играе само с юноши. Може да си го позволи отбор без цели ,примерно някой от "В"групите. Така,че да ме извинят НЕГРАДСКИТЕ но акъл от аматьори нещем!
+3
 
 
Да изтървем Абушев ще е едно от най-тъпите неща,които можем да направим. В това момче има много хляб и ако беше получавал повече шанс за изява щеше да си е спечелил титулярно място
-3
 
 
Мисири , платете си членския внос и тогава влизайте в темите за Пловдивския любимец.
+7
 
 
Мое мнение е, че младите таланти, които са естествен резерв на всеки един футболен клуб, трябва да бъдат подпомагани в развитието си от същите тези клубове. Защото освен талант, тези млади футболисти притежават и едно изключително ценно качество - силно чувство за клубна принадежност и местен патриотизъм! Не всичко е пари и само пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: