ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Левски се срещат да нищят бъдещето на Карвальо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 19.01.2011Коментари (24)6474
© Plovdiv24.bg
Ръководствата на Левски и Локомотив (Пловдив) ще имат среща в Сандански днес. На нея те ще решат как да процедират по въпроса с нападателя Базил дьо Карвальо. Както е известно, вчера новото попълнение на "сините" получи контузия на рамото на тренировка в Александруполис и те го върнаха в лагера на пловдивчани в Сандански.

От столичания тим обявиха, че 29-годишният сенегалец има хронична контузия в рамото и ще трябва да се подложи на операция. От "Герена" допълниха, че официален договор между двете страни за трансфер на Карвальо не е сключван и заради това те могат да го върнат.

Ръководството на Локомотив (Пд) пък контрира, че футболистът вече е минал медицински прегледи и дори е бил представен официално от Тодор Батков и Георги Иванов като ново попълнение и няма как да бъде върнат на "Лаута".

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 10
31.03.2011
31.03.2011
29.03.2011
24.01.2011
19.01.2011
19.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Предполагам че като се срещнат, Базил и Гара ще задоволят и двете "ръководства", така че проблема ще се разреши и всички ще бъдат предоволни!
+3
 
 
Куци,сини пе****си!Нали до Ивановден сто процента щеше Гара да е продаден?Шматков и теб кой те навря във футбола не е ясно.Сега Коко може спокойно да си изтрие краката в теб.К*рви мъжки!!!
+2
 
 
След този опит на говедата Коко тря да спе да им дава игра4и Бонев много то4но иясно каза ако Коко не беше дал Дембеле на левски ни Батковци ще ше да има ни Гонзовци ни Ясеновци нито Лига европа Коко спри маршрута Лаута ГеЙ Арена
+2
 
 
Щом Базил твърди,че има договор,не виждам какво има да се разбират?!Контузен играч не може да започва титуляр всеки мач!Контузиха го,да се оправят сега!!
+13
 
 
Абсолютно некоректна постъпка на бай Ганьо и гумените му кукли.Поредна излагация на хартиените грандове.Футболиста премина медицинските прегледи,снима се с екипа и при първата тренировка се контузи.Истината е че не могат да продадат Гара.Двамата не могат да бъдат тандем,но петното върху Левски си остава.
+9
 
 
това само в България може да се случи, да представят футболист, без да има договор, перуката откакто дойде на власт работите станаха още по зле
+5
 
 
Незнам къде ще играе Базил,но искам само едно...Ако остане при нас напролет да им забие един хетрик на Лаута.И ако може 1-2 парцала да добави и новата машина...
+6
 
 
Еврейските номера на Батков нямат край, говедата го контузиха на тяхна тренировка и сега го връщат.....цирк!
+3
 
 
Няма какво да обсъждат,като не могат да целуват ръка,ще целуват .. вие знаете какво.А щом Базил не е подписал никакъв договор,може да се върне съвсем спокойно при нас.По-добре е да го запазим и да го продадем направо в чужбина,защото ще има изиграна цяла година за нашия тим и тогава евентуален трансфер би бил много по-благоприятен и атрактивен за нашия клуб и собственика.Дано нещата се подредят така за благото на ЛОКОМОТИВ Пловдив
+3
 
 
Абе да връщата в пакет Гарата и Карвальо! Да им го нахлузиМ 5 ката, да си продадем ние Гарата, т'ва ще е е*ати финта майна. И на пролет не да гонят Латекса в класирането, ами ще гонят нас говедата прости!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: